Mascara är oersättligt. Det är extra bra om du inte har tid att sminka ögonen ordentligt. Att täcka ögonfransarna med mascara kan förändra ditt utseende på nolltid, och få dig att känna dig vacker och speciell. Allt detta tack vare Physicians Formula Va Va Voom Volume Mascara.

Va Va Voom Volume Mascara från Physician Formula varar, enligt tillverkaren, i upp till 24h. Ärligt talat bär ingen mascara under så lång tid. Vilken kvinna står ut så länge? Vad utlovar tillverkaren mer? Physicians Formulas mascara böjer och ökar volymen. Dessa egenskaper är lättare att tro på, särskilt om vi vet hur vi ska använda mascarans borste. Borsten har tjocka hår som smalnar av mot ändarna och som sträcker sig mot applikatorns mitt. Hur bör en sådan borste användas? Den ska positioneras parallellt med ögonlocket, och du ska börja vid rötterna och avsluta vid topparna. Använd borstens topp för att täcka de nedre ögonfransarna. Om du vill ha dubbel volym och längd kan du applicera ett till lager efter att det första har torkat.

Physician Formula Va Va Voom Volume Mascara innehåller flera naturliga ingredienser. Några av dessa är järnoxid och kakaopulver. Det finns inga hypoallergiska ämnen, som parabener eller gluten, men det innehåller doft. Physicians Formula är dessutom kliniskt testad, så den kan användas av personer med känsliga ögon och kontaktlinser.

En exceptionell sak med Va Va Voom Volume Mascara från Physicians Formula är dess förpackning. Kosmetikan har röda inslag med dekorativa element som påminner om spets. Precis under toppen finns en svart rosett med en silverfärgad sko.