Att använda en ögonfransböjare tillsammans med smink dagligen kan ta mycket tid. Du behöver dock inte ge upp dina naturliga fransar för att få en paus från det. Allt tack vare franslyft och laminering. Hur lång tid tar franslaminering, vad är ett franslyft och hur gör man dessa behandlingar hemma? Följande rankning inkluderar de bästa satsen som kommer att göra detta möjligt.

Vad är en franslyft och laminering? Nyckelinformation

Skönhetsbehandlingar som kan förvandla dina ögonfransar har varit kända under en längre tid. Kosmetologer har utfört dem i många år och de är populära och inte bara bland unga kvinnor. Detta gäller även ögonfranslyft och laminering. Dessa behandlingar hänvisades till som en fransperm tills nyligen.

Kraftfullt lyfta och böjda naturliga fransar. Detta är målet med ett franslyft. Kosmetologen använder specialdesignade produkter som innehåller bland annat keratin. På så sätt – genom att lösa upp och sedan skapa nya keratinbindningar – går det att ändra hårets form. Vad är ögonfranslaminering? Det förlänger effekterna av franslyftet.

Vad inkluderar resultatet av franslaminering? Vårda och återfuktade ögonfransar. De blir också mörkare och visuellt tjockare. Dessutom är ögonfransarna mjukare och mer silkeslena. Detta förbättrar inte bara deras utseende, utan också din komfort. Med sådana fransar är det mycket lättare att sminka sig, då produkter som mascara håller mycket längre på dem.

Franslyftsats – ranking av de mest intressanta produkterna

Marknaden är för närvarande laddad med intressanta franslamineringssatser. Rankingen lyfter fram några av de bästa som kommer att fungera perfekt för alla kvinnor. Uppsättningarna som ingår i den sticker ut i aspekter som priset, kvaliteten på produkterna, lamineringens varaktighet eller antalet tillgängliga applikationer.

Härnedan finns några ord om hur de bästa franslyft- och lamineringssatserna ser ut och fungerar, så att du kan utföra dem själv hemma.

1. Nanolash franslyft och lamineringssats

nanolash lash lift kit

10 möjliga applikationer och resultat som varar upp till 8 veckor. Detta är vad Lash Lift Kit, ett professionellt franslamineringssats från Nanolash, ger. Varumärket har hjälpt kvinnor att ta hand om sina ögonfransar i flera år och erbjudit smink- och vårdprodukter av hög kvalitet.

Lash Lift and Lamination Kit är inget undantag. Det är ett fantastiskt sats som består av produkter med mycket bra formler och högkvalitativa tillbehör. På så sätt ger den allt du behöver för att lyfta och laminera dina ögonfransar.

När du väljer Nanolash Lash Lift Kit får du följande produkter och tillbehör på en gång:

  • 10 påsar aktivator,
  • 10 påsar neutraliseringsmedel,
  • 10 påsar keratinbooster,
  • franslyftlim
  • 3 par silikonstavar (storlek S, M och L – de kan trimmas),
  • 3 specialkammar.

Innehållet i satsen är helt tillräckligt för upp till 10 applikationer. Effekterna av att använda de medföljande produkterna varar i upp till 8 veckor och är möjliga att uppnå tack vare kombinationen av fantastiska närande ingredienser. Produkterna som ingår i Lash Lift Kit innehåller bland annat hydrolyserat keratin, lanolin, arginin, panthenol, siden, samt många hår nyttiga oljor. De inkluderar olivolja och kokosnöt-, druvkärnor- och abessinska oljor. Satsen kommer också till ett ganska billigt pris och har en intressant design. Produkterna kommer i en elegant vit förpackning.

2. Elleebana Lash Lift – franslyft startsats

Ett professionellt franslyftsats som gör att du kan göra upp till 60 applikationer? Det är vad varumärket Elleebana erbjuder. Det är dock ett utmärkt alternativ för i synnerhet professionella kosmetologer. Satsen innehåller 15 par påsar med aktivator och neutralisator.

Med korrekt användning låter var och en av dem utföra upp till 4 lamineringar (totalt 60), förutsatt att de utförs med ett kort intervall. När det används hemma räcker satsen vanligtvis till cirka 15 applikationer. Överskott av produkter i öppna påsar kan inte lagras i flera veckor, vilket är hur länge resultatet av lamineringen håller.

Effekterna av att applicera setet inkluderar kraftigt böjda ögonfransar, oavsett franslängd. Satsen innehåller produkter för att förbättra deras form, lim, skumborttagningsmedel, samt en hel del användbara tillbehör. Tillverkaren inkluderade också en metallapplikator, en borste samt silikonstavar. Du får även en bruksanvisning med bilder. Tack vare detta kommer ingen kvinna att ha problem med att applicera lyftprodukterna korrekt. Det bör tilläggas att detta sats är relativt dyrt och är verkligen inte det bästa valet för någon som precis har börjat med franslaminering.

3. RefectoCil ögonfranslyft

Laminering av fransar på mindre än en kvart? Det är en av de utmärkande egenskaperna hos Eyelash Lift kit från varumärket RefectoCil. Tillverkaren har sett till att franslyftet kan utföras på rekordtid genom att utveckla en speciell formula för sina produkter. Fransperm och neutraliserande formler, som innehåller kollagen och cystein, gör att nyckelstegen i hela behandlingen kan slutföras på bara 13 minuter. Denna tid inkluderar inte förberedelse för lamineringen.

Kort tid betyder dock inte sämre resultat. Setet möjliggör ögonfranslyft och laminering, vilket resulterar i böjda och lyfta ögonfransar i många veckor. För detta ändamål används speciella formler, liksom tillbehör som ingår i uppsättningen. Det är värt att lyfta fram två kosmetiska penslar, två miniskålar samt en ögonfranslyftare. Satsen kommer i en sminkväska, vilket gör förvaringen mycket enklare.

4. Fleeky Lashlift Kit

Lågt pris, snygg förpackning och ett generöst tillbehörspaket. Fleeky Lashlift Kit är också ett bra presentalternativ för en kvinna som är intresserad av att ta hand om sina naturliga ögonfransar, eller som en start på ett äventyr med franslyft och laminering. Detta sats består av produkterna som behövs för att utföra en franslyftning, två par silikonstavar (storlekar S och M), lim, två ögonfransborstar, två kammar och fyra val för att applicera de olika produkterna.

Effekten av franslyftning och laminering med denna sats varar i upp till sex veckor. Nackdelen med satsen? Det kan vara en besvikelse när det gäller antalet möjliga ansökningar. Med Fleeky satsen kan franslyftet och lamineringen utföras 2 till 4 gånger. För den som är intresserad av detta märke finns även en dyrare och större version som möjliggör 5 till 10 lamineringar.

5. Thuya franslyftsats

Starkt lyfta ögonfransar i upp till 8 veckor, plus perfekt underhållna ögonbryn? Franslyftsatsen från märket Thuya ger detta. Här har tillverkaren säkerställt en multifunktionssats. Den kan användas på både ögonbryn och ögonfransar, och varje produkt kommer i en 15 milliliters behållare. Således kan du utföra dussintals applikationer med dess hjälp.

Satsen tillåter dig att uppnå lyfta och böjda, samt mörkare och visuellt tjockare ögonfransar. För att uppnå detta är allt du behöver göra att tillämpa var och en av formlerna i rätt ordningen. Tillbehören som ingår i satsen kommer också att hjälpa till att utföra lamineringen. De inkluderar ett par silikonstavar i storlek M och en träplock.

De flesta av tillbehören kommer också att vara användbara för att laminera ögonbryn. Därför är detta en sats för en kvinna som gillar att ta hand om sig själv heltäckande, men föredrar att inte köpa för många produkter.

Franslyft och laminering steg för steg – hur utför man dem snabbt hemma?

När du väl har fått satsen designat för att lyfta och laminera ögonfransar är det dags att använda det på rätt sätt. Lyckligtvis är denna behandling inte så svår och kräver inga speciella färdigheter. Man bör dock komma ihåg att inte varje kvinna är predisponerad för det. En stadig hand och lite tålamod krävs för att se till att franslamineringen uppfyller dina förväntningar.

Det är bäst att börja med att packa upp alla produkter som ingår i satsen. På så sätt kan du undvika onödigt letande efter produkter eller tillbehör under själva lamineringen. Förutom de i satsen kommer ytterligare två produkter att vara användbara. Nämligen – ett schampo designat för fransar och bryn, samt en oljefri sminkborttagare. De kommer att vara nödvändiga i början.

Ögonfranslyft och laminering måste börja med att rengöra ögonfransar och ögonbryn noggrant. Schampo och sminkborttagare tar bort effektivt eventuella överblivna smink- eller vårdprodukter från fransarna. När de väl är rena är det dags att sträcka sig efter silikonstavarna som ingår i nästan varje sats designat för att lyfta och laminera ögonfransar. De kan trimmas vid behov och appliceras sedan försiktigt på ögonlocken.

Stavarna på plats? Då är dags att försiktigt belägga dem med lim. Sedan måste du kamma fransarna på silikonstavarna. När du gör det, glöm inte att separera varje frans försiktigt. Sedan är det dags att applicera produkterna. Satsen för franslaminering hemma innehåller som regel två till tre olika produkter, limmet räknas inte med. Det är alltid nödvändigt att applicera dem i rätt ordning.

Aktivatorn är den första som appliceras på ögonfransarna. Det exakta namnet kan bero på tillverkaren. Men syftet med denna produkt är vanligtvis liknande. Dess syfte är att lösa upp keratinbindningar och öppna hårets nagelband. Produkten ska appliceras enligt tillverkarens instruktioner och försiktigt tas bort efter en viss tid. Detsamma upprepas för efterföljande formler.

Efter att ha använt alla produkter som ingår i en speciell franslamineringssats för hemmabruk behöver du bara ta bort silikonstavarna från ögonlocken. Dessutom kan fransarna kammas försiktigt med en för detta ändamål utformad borste. På så sätt kommer de att lyftas, böjas, samt mer silkeslen och näring.