Vad associerar vi med en foundation? En kosmetika med lätt vätskeliknande konsistens, i en elegant flaska med pump. Den här sortens foundation finns oftast i olika sminkbutiker. Vad händer om vi bryter mönstret? Inglot har inga problem med att göra detta, och i januari presenterade de sin nyhet: Stick Foundation!

Inglots Stick Foundation är en hypoallergen kosmetika med de goda egenskaperna hos smink och en smidighet som hittills har reserverats för små produkter kosmetika. Hur lyckas de med detta? Inglot har unika och universella idéer för kosmetika.

Stick Foundation från Inglot är en foundation för ansiktet, vars formulera har berikats med extrakt från nattljus. De mest värdefulla egenskaperna finns i fröna från nattljus. Den här plantan innehåller många vitaminer, enzymer och mineraler (zink, selen, magnesium och kalcium). Tack vare den här ingrediensen kan Stick Foundation från Inglot förbättra hudens tillstånd, återfukta den, och orsakar ingen torrhet. Stick Foundation är dessutom en kosmetisk produkt som erbjuder god täckning med bara ett tunt lager foundation för att följa alla imperfektioner och missfärgningar, jämna ut hudtonen och säkerställa en perfekt yta under lång tid.

Stick Foundations innovativa sammansättning gör den smidig att använda, lätt att applicera och mycket smidig. Stick Foundation från Inglot kommer inte att orsaka några större problem om du vill ta med den på resan. Den är lätt att applicera, så den är inte bara perfekt för smink i vardagen utan även för contouring och scensminkning. Du kan applicera foundation direkt i ansiktet och sedan distribuera den med en borste eller svamp (tillverkaren rekommenderar användning av InglotPro Blending Sponge).

Från Inglot erbjuds 17 nyanser Stick Foundation. Alla kommer kunna hitta något som passar eftersom paletten färger är mycket bred – allt från en mycket ljus beige, genom varmare och kallare bruna nyanser, till chokladliknande färger för mörkare hudtoner.