Det ser inte bara bra ut, det har skapats med ädla motiv. Säg hej till läppstiftet Viva Glam från MAC. En del av inkomsten från försäljningarna doneras till personer som drabbats av HIV och AIDS.

What should we know about MAC lipstick?

Läppstiftet Viva Glam skapades först år 1994. Sedan lanserade MAC ny kosmetika, som läppglans och balsam. I år har vi fått en chans att se ett nytt tillskott i serien Viva Glam. Här finns nya nyanser som neutralt pärlrosa, brunt plommon, intensivt vinrött, smutsigt rosa med glans, rödbrunt plommon, och gyllene pärla. Alla dessa nyanser ger sminkningen olika effekter: från matt till lite glansigt, och satinlikt. Dessa färger passar alla hudfärger och hårfärger.

Viva Glam från MAC skiljer sig från mängden tack vare de intensiva färgerna. Förpackningen förtjänar särskild uppmärksamhet. Det svarta och matta utseendet ger den ett elegant och minimalistiskt utseende. Produkten säljs i svarta kartonger som innehåller information om nyansen, ingredienserna, och förvaringsråd. Produkten innehåller 3 gram, men läppstiftet är ändå mycket effektivt.

Hur använder man läppstiftet Viva Glam?

Viva Glam från MAC har intensiva färger och har god effekt om de appliceras korrekt. Innan du sminkar läpparna bör du skrubba dem, så att kosmetikan varar längre och får en mer intensiv färg. Du kan använda socker och honung till skrubben. Sockret tar bort de döda hudcellerna, och honungen återfuktar och vårdar läpparna. Applicera sedan foundation och puder på läpparna, så att läppstiftet inte gnids av så enkelt. Markera läpparna med en läppenna i samma nyans som läppstiftet, och fyll i resten med din utvalda kosmetika. Ta bort överflödigt läppstift med en bomullsrondell eller näsduk.