Ett nytt förslag från MAC Cosmetics har tagits fram med de kommande varma säsongerna i åtanke, och de är definitivt en stor succé. I början av året lanserades kollektionen Retro Matte Liquid Lipcolour. Hur kan läppstift få dig att vilja shoppa? Retro Matte är ett flytande läppstift med matt yta!

Glamourös matthet

Tidlös elegans förknippas med matt sminkning, för endast matta skuggor kan ge mjuka färger ett vackert djup. Glamourös sminkning handlar om matta läppar, och Retro Matte Liquid Lipcolour är intensivt, vackert och fylligt. Klassiker är som bäst med MAC!

Flytande matt läppstift

Den innovativa lösningen från MAC Cosmetics är ett flytande läppstift (fast i butikerna står det bland läppglans), som erbjuder en otrolig matt yta i femton nyanser. Det spelar ingen roll vilken färg du väljer, för alla färger ser bra ut – tack vare den krämiga och långvariga ytan är den alltid effektiv.

1. Fashion Legacy – klassiskt röd
2. Feel So Grand – frestande körsbär
3. Dance With Me – rödvin
4. High Drama – intensivt rödvin
5. Oh, Lady – vackert plommon
6. Recollection – djupt violett
7. Liquid Lipcolour Quite The St. – mörk persika
8. Tailored To Tease – skum ros
9. To Matte With Love – klassiskt rosa
10. Personal Statement – djupt rosa
11. Divine-Divine – söt rosa
12. Rich & Restless – puderrosa
13. Mademoiselle – mjuk beige
14. Back in Vogue – neutral cappuccino
15. Lady Be Good – mjukt brun

Långvarig matt yta

MAC Cosmetics är kända för sina långvariga matta läppstift. Den innovativa, flytande sammansättningen i Retro Matte Liquid Lipcolour håller i minst ett par timmar, men det är inte allt läppstiftet kan erbjuda. Konsistensen hos denna matta produkt påminner mer om ett läppglans än ett torrt läppstift, och tillåter lätt och trevlig applicering utan torra läppar.