Hår behöver bli ordentligt renat och närat för att få volym och se glansigt och friskt ut. Om du tror att endast hårfrisörer kan ta hand om dina lockar betyder det att du inte upptäckt Nanoil Hair Mask ännu. Svart kol och vit lera utgör en proffsig duo tillsammans som avgiftar håret och ger även perfekt näring åt lockarna, ökar glansen och ger mer volym. Ta reda på varför Nanoil Hair Mask anses vara bäst även enligt proffsen!

EFFEKTEN AV AKTIVERAT KOL PÅ HÅRET

Det tar bort talg och smuts från håret, fräshar upp det och intensifierar dess volym.

Aktiverat kol rengör effektivt hårbotten från smuts, damm, döda celler och uppsamlade rester av produkter och olja. Rent och fräsht hår absorberar perfekt de aktiva ingredienserna och blir enklare att styla och ge näring åt. Lockarna ser helt enkelt fantastiska ut.

EFFEKTEN AV VIT LERA PÅ HÅRET

Det är inte så konstigt att vit lera är en kosmetisk bästsäljare: den har ett överflöd av macro och microelement som är nödvändiga för friskt hår! Vit lera är rik på kalcium, potassium, sillikon, fosfor, järn, zink, selen och koppar. Allt detta när in i håret med hjälp av det aktiverade kolet som gör det lättare för näringsämnena att nå djupare ner i hårets strukturer.

Det finns ytterligare en viktig kvalitet hos den kosmetiska leran: nämligen att den är negativt laddad och drar åt sig positivt laddade element så som giftiga ämnen och orenheter. Med andra ord så kompletterar den perfekt den aktiverade kolen. Dessutom så är vit lera den skonsammaste kosmetiska leran och kan användas även på den mest känsliga hårbotten.

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: VILKEN HÅRTYP ÄR DEN TILL FÖR?

Detta är en renande mask som består av fina komponenter. Dess avgiftande effekt håller håret friskt och vackert. Det är just detta osm gör den perfekt för alla sorters hår. Du kan med säkerhet använda denna mask även om du har en väldigt känslig hårbotten eller hår som är ömtåligt och skört.

Denna masken är även bra för fett, platt och matt hår som tyngs ner av uppsamlingar av smuts och talg.

En häftig grej är att masken med aktiverat kol från Nanoil inte fläckar av sig eller ändrar hårfärgen, vilket är bra nyheter för färgbehanldat, blonderat eller blekt hår.

VAD ÄR NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK TILLVERKAD UTAV?

Föga förvånande så innehåller masken vit lera och aktiverad kol som är huvudingredienserna. De absorberar orenheter och balanserar utsöndringen av talg samt rengör och lindrar hårbotten. Masken har även gott om:

 • Vitaminer (A,E) – nödvändiga citaminer för hårvård som förstärker, förbättrar skicket på håret och motverkar håravfall.
 • Pentenol – som förbättrar utseendet på håret, reparerar och hjälper tillverkningen av keratin.
 • Alger – som återfuktar intensivt, har överflöd av mineraler, som perfekt återställer och skyddar mot oxidativ stress.
 • Hydrolyserat sericin – som är ett protein som mjukgör och förstärker håret samt gör det lent.

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: EFFEKTERNA

Hår som är rent, har volym och som är vackert och lättskött är en effekt du märker med en gång men denna proffessionella mask har ännumer att ge. Genom att använda produkten regelbundet så kommer ud märka hur perfekt den:

 • förstärker och reparerar
 • ger näring och återuppbygger
 • rengör håret och hårbotten
 • försenar åldersprocessen
 • förebygger allergiska reaktioner
 • får ordning på håret och har en belsamerande effekt
 • gör håret silkeslent, glansigt och får det att se friskt ut

VAR KAN MAN KÖPA NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK?

Masken med kol och vit lera finns tillgänglig hos Nanoil hemsidan. Besök www.nanoil.se och upptäck de andra perfekta skönhetsprodukterna inklusive naturliga och certifierade organiska oljor. Skaffa en felfri frisyr att vara stolt över!