Hur många lager mascara applicerar en genomsnittlig kvinna på sina fransar? En gång i tiden har vissa forskare försökt analysera detta, trots att ämnet inte är så vetenskapligt. Det har visat sig att den genomsnittliga siffran är 3 – 4 lager per öga. Det är ett enormt slöseri med produkter, tid och pengar. Nanolash ögonfransserum ger dig vackra ögonfransar utan allt detta. Tänk om du skulle kunna nöja dig med ett lager mascara, eller sluta använda det helt och hållet?

Man kan inte ändra eller förhindra ögonfransarnas naturliga process. Varje hårstrå, inklusive de på ögonlocken, har sitt eget tempo. Det börjar skapas i folliklarna, och växer sedan ut på ytan där det växer tills det dör och faller av. Ibland kan det kännas omöjligt att få långa och täta ögonfransar, särskilt med tanke på att de bara lever i två månader. Hår på huvudet faller av, men trots det tänker vi mer på att vårda det än något annat. Det är sant att håret på huvudet har en längre livscykel (upp till ett par år), men det ändrar inte det faktum att ögonfransar och hår på huvudet har samma anatomi.

Ögonfransar och ögonbryn kan störas av många olika saker. Eftersom vi inte vårdar dem ordentligt kan alla problem bli stora. En synlig försvagning av ögonfransarna kan till exempel bero på att kosten saknar vitaminer och mineraler, eller olika atmosfäriska tillstånd. För det mesta inser vi inte ens att kosmetika kan påverka ögonfransarna, och oftast på ett dåligt sätt. detta beror på att dåligt utvald kosmetika kan få motsatt effekt. En försämring av ögonfransarnas tillstånd kan också bero på felaktig sminkborttagning. Mekaniska skador är de sämsta, för en skadad follikel kan inte leda till att starka och hälsosamma fransar växer ut. Dessa faktorer bidrar till att försämra ögonfransarnas tillstånd, vilket leder till att de faller av.

Preventiv omvårdnad av ögonfransar

Det säger sig självt att preventiva åtgärder är bättre än behandling. Att använda ordentliga produkter som Nanolash ögonfransserum är ett bra sätt att förhindra att ögonfransarna skadas. Hårets natur gör att det växer starkare om fransarna skyddas, för då begränsas effekten av skadliga faktorer vilket gör håret hälsosamt och starkt. Nanolash ögonfransserum rekommenderas av specialister eftersom serumet ständigt förser håret med vårdande ämnen. Ordentlig vårdnad innebär därför att ögonfransarna stärks under de första veckorna med regelbunden användning. Hälsosamt hår utsätts inte för lika många skadliga faktorer, som fuktighet eller temperaturförändringar. En förebyggande behandling med Nanolash handlar också om skydd. Om Nanolash appliceras systematiskt skapar det ett skyddande lager som begränsar interagerandet med skadliga ämnen. Folliklarna och dess rötter skyddas, vilket påverkar fransarnas tillväxt positivt. Nanolash ögonfransserum skyddar fransarna på samma sätt som vissa kosmetiska produkter skyddar håret ända från rötterna.

långa ögonfransar serum nanolash
Mer om Nanolash (länken i bilden)

Föryngring av svaga ögonfransar

Till och med skadade ögonfransar kan lagas, och faktum är att ögonfransarnas korta livslängd faktiskt är positiv i detta fall. Du behöver inte föryngra skadade fransar eller jobba med hela längden. Ögonfransarna faller ut på ett par veckor, så du behöver fokusera på de fransar som kommer att ersätta de ursprungliga. Föryngringen med Nanolash baseras på en direkt påverkan på folliklarna, det vill säga källan. Nanolash tillverkare har en god anledning att rekommendera applicering på franslinjen istället för hela längden. De aktiva ämnena når folliklarna och ger bättre resultat, och dessutom förbereds huden för de nya fransarna. Olika grönsaksextrakt och andra ämnen gör de nya ögonfransarna starkare och bättre sammansatta. Slutsatsen är enkel: förebyggande åtgärder är viktiga, men ögonfransar kan också föryngras om de har försvagats på grund av t.ex. förlängningar, hormonstörningar, felaktig kosmetika, etc. Därför är Nanolash ett perfekt alternativ för att vårda ögonfransar som har försvagats, till exempel efter en graviditet (dock inte under graviditeten), ögonfransförlängningar, kemoterapi etc.

Intensiv stimulerande behandling

Nanolash ögonfransserum är mer än bara en stärkande produkt. Dess främsta uppgift är att förbättra ögonfransarnas tillstånd, vilket leder till synbart längre ögonfransar. Nanolash har tagits fram för att stimulera ögonfransarnas tillväxt i ett tidigt stadie, vilket gör att ögonfransarna blir längre, tjockare och tätare. När de är som finast kan dina fransar vara finare än falska ögonfransar. Effekterna är dock äkta, för alla ögonfransar har olika längd och matchar din ögonform. En jämförelse av olika metoder för fransförlängningar har visat att de mest naturliga effekterna uppnås med hjälp av regelbunden användning av Nanolash. Efter avslutad behandling bör resultatet upprätthållas genom att applicera serumet i större portioner. Dina ögonfransar fortsätter då att vara längre och mörkare. En behandling med Nanolash är bättre än förlängningar, och du behöver inte ens använda mascara. Det är utan tvekan det bästa alternativet.

NANOLASH

Serumet kan endast köpas från tillverkarens onlinebutik och från dess återförsäljare. Produkten kan även finnas på skönhetssalonger som samarbetar med varumärket. En tunn borste medföljer i förpackningen som innehåller 3 ml, vilket räcker till en 3 – 6 månader lång behandling.