Med åldern tappar huden fastheten, fukten och glöden. Som tur är kan du hindra dessa tråkiga konsekvenser av åldrande genom att utforma rätt hudvårdsrutiner. Hur behåller man en härlig och snygg hy längre? Det lättaste sättet är att använda ett ansiktsserum med retinol av Nanoil – det mest effektiva när det kommer till föryngring.

För många kvinnor är ögonblicket då de upptäcker fina linjer i ansiktet också första gången de sträcker sig efter anti-ageing produkter. Sanningen är dock att det är bättre att använda dessa hudvårdsprodukter tidigare om du vill förhindra förlust av fukt, spänst och fasthet.

Vilka kosmetikaprodukter är värda att använda för att undvika för tidigt åldrande? De bästa i denna kategorin är kosmetika som ansiktsserum som har egenskapen att penetrera på djupet och stimulera cellförnyelseprocessen som återställer jämnhet, fasthet och ett vackert utseende. Nummer 1 i hudvård för mogen hud är serum med retinol.

Nanoil ansiktsserum med retinol

Bland Nanoils erbjudanden kan du hitta så många som sex olika ansiktsserum – varav alla är anpassade till olika behov för olika hudtyper. Detta gör dem fantastiska till att sikta in sig på olika specifika hudbekymmer och hantera dem. Bland dessa produkter finns även ett retinolserum.

Detta är det bästa serumet för mogen hud eftersom retinol är en vitamin som är känd för att släta ut rynkor. Det är värt att ha detta i åtanke och välja Nanoil Retinol Face Serum:

  • för rynkor och andra ålderstecken.
  • för att förhindra hängande hud och slapphet.
  • för att hantera envis akne.
  • för ljusare och tydligare hy.
  • för att jämna ut hudtonen.
  • för att försiktigt avlägsna döda hudceller.

Effekterna av Nanoil Retinol Face Serum

Recensionerna är entydiga. Ansiktsserumet från Nanoil hanterar de första tecknen på åldrande otroligt väl, och detta hjälper att hålla huden fräsch och ung mycket längre.

Vid regelbunden användning förbättrar det spänst och ger en ansiktslyft-effekt och det är såhär du får ett slimmare och V-format ansikte. Samtidigt ger Nanoils serum en ljusare hy, fri från missfärgningar och jämnare hudton genom att avlägsna döda hudceller försiktigt. Tack vare retinolet stimulerar denna hudvårdsprodukt cellförnyelseprocesser vilket ger en föryngrande effekt. Den bekämpar fria radikaler vilket gör den till en antioxidant. Sist men inte minst: tack vare Nanoil Retinol Face Serum återfuktas huden på djupet och får näring vilket ger en tydligt bättre och snyggare hud för varje dag som går.

Vad är Nanoil anti-ageing serum gjort av?

När det gäller Nanoil Retinol Face Serum innehåller den två nyckelingredienser som hjälper till att återställa hudens ungdomlighet, hälsa och snygga utseende.

● RETINOL – vitamin A i sin grundform, vars koncentration ligger på ungefär 3% i detta serum. Koncentrationen räcker för att exfoliera döda hudceller, återuppliva huden, göra missfärgningar ljusare och reducera fina linjer utan att orsaka minsta obehag.

PUNARNAVA – extrakt från rötter från Boerhavia Diffusa, som är en växt med stor potential som antioxidant. Tillsammans med retinol hjälper den hålla huden ung, fast och felfri. Den har en avslappnande och lindrande effekt på huden.

Nanoil rekommenderat retinol ansiktsserum

Applicering av Nanoil Retinol Face Serum

Du är ett enda beslut ifrån att uppnå dina drömmar om en vacker, hälsosam och slät hud. Du har två alternativ att välja mellan. Antingen låter du huden vara och betraktar hur den åldras, eller så sträcker du dig efter Nanoils ansiktsserum med retinol och vidtar åtgärder – och det är simpelt!

Nanoil serum är ämnad för kvällsanvändning. Den ska appliceras på ren hud. En droppe per dag räcker för att notera tydlig skillnad efter 2-3 veckor.