Visste du att håret är precis som fingeravtryck? Alla har en unik kod i håret. När man analyserar ämnena i håret kan man ta reda på allt från personens kostvanor och vilken slags livsstil personen har, till hur denne vårdar just sitt hår. Man kan alltså säga att håret är en egen individ. Det har flera behov, och kosmetikan du använder bör tillgodose dessa.

För ordentlig hårvård bör du välja en produkt som tillgodoser hårets (särskilda) behov och som passar just ditt hårs struktur. Kvinnor som är medvetna om detta väljer kosmetika som uppfyller kraven. Det finns inte många produkter på marknaden som kan göra detta, men en produkt skiljer sig från mängden. Vi pratar förstås om Nanoil, en olja för håret.

Nanoil är en olja som finns i tre olika versioner. De tre versionerna har olika sammansättning, men alla tre är fria från parabener och andra syntetiska ingredienser.

De tre versionerna av Nanoil erbjuder olika sorters omvårdnad.

  • Nanoil för hår med låg porositet skyddar håret från skador och ger det glans, volym och en lätt känsla.
  • Nanoil för hår med mellanhög porositet hjälper dig styla och tämja vilt hår. Det fokuserar på hår som blir alltmer skadat och ger det nytt liv. Dessutom ger det håret glans och förhindrar håravfall.
  • Nanoil för hår med hög porositet ger håret nytt liv genom att stärka det från rötterna till topparna. Det reparerar dessutom skador på hårets yta och förhindrar håravfall.

Förutom de naturliga oljorna som arbetar synergiskt för att passa din hårtyp erbjuder Nanoil ett imponerande antal funktioner. Produkten kan ersätta ett flertal kosmetiska produkter i badrummet, och så här kan du använda den för att vårda håret:

  1. Nanoil för nattlig behandling – applicera Nanoil i torrt eller fuktigt hår och låt det sitta kvar under natten. Detta vårdar håret, reparerar skador i dess struktur, och stärker rötterna och stimulerar deras funktioner. Det gör att håret blir starkt, friskt och tjockt. Nattliga behandlingar med Nanoil rekommenderas minst en gång i veckan.
  2. Nanoil som hårmask innan hårtvätt – Nanoil kan appliceras på huden och i håret cirka 15 – 30 minuter innan hårtvätt. På så sätt fungerar produkten som en stärkande hårmask.
  3. Nanoil för att förbättra balsamets effekter – häll bara några droppar Nanoil i ditt favoritbalsam. Kraften i de naturliga oljorna och kombinationen med några andra nödvändiga komponenter (till exempel silke, panthenol och keratin) förstärker balsamets effekter och bidrar till att ge håret nytt liv.
  4. Nanoil som balsam – Nanoil kan appliceras i fuktigt hår efter schampo, för att skydda håret vid lufttorkning och styling.
  5. Nanoil som skönhetsserum i torrt hår – att applicera Nanoil i torrt (eller lufttorkat) hår ger det en slående glans. Det bidrar dessutom till att tämja vilt hår och skyddar det mot skadliga yttre faktorer (t.ex. sol och UV-strålning).
  6. Nanoil som stylande lotion – alla tre versioner av Nanoil underlättar styling och gör håret mjukare. Det gör dessutom att professionell hårstyling går mycket lättare.
  7. Nanoil som serum för att skydda hårets toppar – allt som behövs för att skydda håret mot kluvna ändar är att regelbundet applicera 2 – 3 droppar Nanoil i topparna. Du kan till och med göra detta flera gånger om dagen.

Tack vare denna noga uttänkta produkt kan du nu slippa onödiga produkter som är fulla av silikon och parabener. Du kan ersätta dem alla med en enda produkt som uppfyller alla dina behov. Nanoil för din specifika hårtyp är ett oersättligt steg i din hårvårdsrutin.

Läs mer: nanoil.se