Rosacea-benägen hud är hyperkänslig. Röd hud i ansiktet orsakar obehag och kan kännas stickande och brännande, och därför är en kosmetika med lugnande ingredienser är guld värt. Det finns inget annat sätt att lindra hyperreaktiv hud än att ta till ett bra ansiktsserum för känslig hud som Nanoil Anti-Redness Face Serum – det enda som är fyllt med förstklassiga ingredienser av naturligt ursprung som lindrar irritation, drar ihop och stärker blodkärlens väggar samt… bromsar åldrandet!

Hur märker du att din hud är rosacea-benägen?

Couperose-benägen hud innebär röd hud, ådernät och sveda – dessa tre hudproblem är mycket vanliga. Det förstnämnda triggas av till synes obetydliga saker som kryddig mat, varma drycker och hastiga temperaturväxlingar. När rodnaden väl dyker upp är det svårt att ignorera den. Lägg till stress, vissa mediciner, stimulanser (t.ex. kaffe eller sprit) och du har plötsligt en uppsjö faktorer som orsakar negativa reaktioner i huden. Faktum är att det finns många utlösande faktorer som är kända både för att göra blodkärlen svagare och förvärra hudens tillstånd. Finns det något man kan göra för att ta väl hand om denna överkänsliga hud? Som tur är behöver du inte göra så mycket, utan det räcker med att introducera ett ansiktsserum till din dagliga hudvårdsrutin, som är en kosmetika som kan tränga in i huden och behandla den på djupet. Vilket serum ska du välja? Du kan ta för givet att Nanoil Anti-Redness Face Serum hjälper dig att bli av med alla vanliga hudbesvär vid couperose hud.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – grundläggande fakta

  • Design – Nanoil face serum komemr i en mörk flaska med en vit och guldig etikett. För enkel applicering har flaskan en droppare.
  • Storlek – 1.69 fl oz / 30 ml vilket innebär att en flaska innehåller mer än vanligt
  • Känsla – ett lätt serum, behaglig textur, icke-komedogent
  • Hudtyp – känslig hud med tendens till rosacea, rödhet, torrhet och irritation; akne som är typisk för hyperkänslig hud
  • Ålder – kan användas i alla åldrar
  • Pris – bra valuta för storleken och effekterna

Nanoil Anti-Redness Face Serum – ingredienser

De välbalanserade växtbaserade ingredienserna i Nanoil Anti-Redness Face Serum lindrar alla vanligt förekommande typer av irritation som förknippas med överkänslig hud. Ingrediensernas främsta uppgift är att minska rödhet i ansiktet och stärka blodkärlens väggar. Detta ansiktsserum befriar huden från ådernät, stickande känslor och rodnad.

Lindextrakt har en lugnande och antiinflammatorisk effekt. Det minskar ansiktsrodnad och förbättrar blodkärlens svaga väggar. Lindträ är också känt för sina vårdande och vitaliserande förmågor. En annan ingrediens är extrakt från cypresskotte som återfuktar och lämnar efter sig en strålande och avslappnad hud. Extraktet stärker också blodkärlens väggar och bekämpar irritation. Extrakt från kastanjebark är för en av de bästa ingredienserna av vegetabiliskt ursprung som bekämper besvär förknippade med couperose hud. Detta extrakt stärker blodkärlen och hjälper till att reducera ådernät. Serumet innehåller också en potent växtbaserad antioxidant, nämligen Boerhavia Diffusa rotextrakt, som förutom att föryngra huden genom att bekämpa fria radikaler även lindrar och bleker rodnad, vilket ger hyn en jämnare ton.

serum mot ansiktsrodnad Nanoil

Applicering av Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil serum för hyperkänslighet kan appliceras en eller två gånger om dagen efter rengöring med ansiktsvatten. På morgonen bör du följa upp med en SPF-ansiktskräm, och på kvällen med en lugnande kräm som ger näring åt och återfuktar hyper-reaktiv hud.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – huvudfördelar

● gör kapillärernas väggar starkare

● bekämpar ådernät och rodnad

● lindrar och lugnar ned hyperkänslig hud

● ger näring, återfuktar och fördröjer åldrande

● jämnar ut hyn

● skyddar från externa angrepp

Nanoil Anti-Redness Face Serum finns tillgängligt i olika läkemedelsbutiker online och på Nanoils officiella hemsida: nanoil.se