Den första sminkprodukten som avslöjar den verkliga skönheten i det feminina utseendet. Lashcode mascara fungerar på två sätt – definierar ögonfransar med en intensivt pigmenterad formel och förskönar inifrån tack vare den kompletta uppsättningen konditioneringsämnen.

Att kamouflera imperfektioner är inte det primära målet för smink. Skönhetsprodukter ska sträva efter att definiera och ta fram den skönhet som finns i varje kvinna.

Chocka folk med det spektakulära utseendet

Detta var målet som skaparna av Lashcode hade i åtanke. Konditioneringen mascara matchar behoven hos alla kvinnor – de som vill ha en naturlig ögondefinition och de som föredrar starkare makeup. Lashcode förstärker inte bara och förlänger men levererar även volym, böjning och vacker form, och sköter din hälsa. Ingen flakning, smetning eller klumpning.

Lashcode motsvarar maximal hållbarhet och exakt definition. Vackert förbättrade fransar påverkar effekterna av två element:

  • praktisk, silikon och aerodynamisk spiralstav
  • flätig, intensivt pigmenterad svart formel

Lashcode mascara ser fin ut tack vare ett mattrör. Det låter dig känna lyxen på dina egna fransar. Synkroniseringen av flätig, perfekt beläggningsformel och det exakta, extremt flexibla trycket garanterar den felfria makeupen. Den intensiva svarta färgen definierar djupet på ditt utseende. Mascaran förstärker och sträcker sig på varje ögonfrans. Borstkammarna surrar för den naturliga och förbättrade effekten. Spiralstavens borst har olika längder, vilket gör att du når de svåraste platserna och täcker de kortaste ögonfransarna för hela ögonmakeupen.

Släpp Lös Den Riktiga Skönheten

bästa mascaran LashcodeKärnan i kvinnans skönhet döljer sig i hennes ögon – naturlig, definierad och sexig. Ett drag med staven gör dina ögonfransar fulla och perfekta. Lashcode är dock inte en standardmascara. Det fungerar inifrån, vilket ger skönheten i ögonfransarna. Det är möjligt tack vare absorptionsegenskaperna hos fransar (förmågan att absorbera substans precis som hår).

Mascara består av uppsättningen konditioneringsingredienser; var och en stöder ögonfransar på ett annat sätt för effekten av fantastiskt och friskt utseende – även efter sminkborttagning:

  • Sojaskottextrakt – stimulerar ögonfranstillväxt,
  • Veteskottextrakt – reparerar och lägger till elasticitet,
  • Baicalin – sänker ögonfransåldringen,
  • Pantenol – ökar glans och jämnhet, förstärker skyddet,
  • Vitamin E – fungerar som en antioxidant,
  • Arginin – fuktar djupt och hindrar att fransar faller av.

Lashcode är den enda mascaran som fungerar på två sätt för maximal perfektion i ögonmakeup. Du kan bära den varje dag utan att oroa dig för att försämra ögonfransarna; den flätiga formeln ger näring till dem hela tiden du bär den. Mascaran garanterar omedelbar form och färgdefinition såväl som långsiktig effekt, vilket förbättrar den naturliga skönheten av fransarna.