Våren är en tid för kosmetiska nyheter från många varumärken. Det svenska märket IsaDora bestämde sig för att överraska sina fans med flera nya produkter, till exempel en palett ögonskuggor, matta läppstift, nagellack, läppglans med vitamin, och mascara. De senaste produkterna från IsaDora är definitivt de hetaste produkterna under våren 2016!

Twist-Up Matt Lips

Den här våren satsar IsaDora på fyra nya färger för sina diskreta, matta läppstift. Twist-Up Matt Lips från IsaDora har en sammetslen yta och egenskaper som utlovar långvarig återfuktning. De matta läppstiften med extrakt från papaya och orkidé har funnits i tio nyanser, men nu får de sällskap av fyra nyheter: 49 Bare ’N Beatuiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose och 70 Vintage Pink. Matta, diskreta och nyanser är ett måste i vår.

Velvet Matt Nails

Sex nyanser nagellack i serien Velvet Matt Nails är en annan nyhet från IsaDora. Dessa matta nagellack med sammetslen yta i pastellfärger passar också bra i vår. Nagellacken är långvariga, torkar snabbt, och är lätta att applicera (tack vare den breda borsten). Nagellacken finns i sex nyanser: 826 Velvet White, 827 Bohemian, 828 Vintage Blush, 829 Pink Sugar, 830 Blue Cloud och 831 Spring Light.

Ögonskugga Quartet Relaunch

I vår har IsaDora expanderat sin kollektion med två nya paletter i serien Quartet Relaunch. De vackra, matta och diskreta nyanserna i paletter om fyra ögonskuggor är rika på pigment, lätta att använda, och mycket långvarig. Paletterna Quartet Relaunch finns i två nya färger: 05 Nude Rose och 06 Nude Sand.

Big Bold Mascara

Den senaste mascara från IsaDora har en krämig sammansättning i en uttrycksfull svart färg (10 Black), som ger ögonfransarna mer definition. För att applicera denna vattentäta mascara får vi med en stor borste, som kombinerar långa och korta strån för att ge tjocka och spektakulära fransar.

Multi Vitamin Gloss

Det kända, vitaminberikade läppglanset Multi Vitamin Gloss tillhör en serie som många kvinnor älskar. IsaDora överraskade sina fans med en ny vårnyans av produkten. Läppglansen i serien får nu sällskap av det nya mjukgörande och glänsande läppglanset i nyansen 02 Sheer Almond.