Början av året har varit full av Inglots senaste kosmetika. Företaget har introducerat några mycket innovativa sminklösningar, och bland dessa finns en sminkbas med HD-pigment som ska korrigera imperfektioner i huden och göra den jämnare. Hur fungerar HD-basen? Varför är Inglots korrigerande sminkbas värd vår uppmärksamhet?

Inglot har presenterat korrigerande sminkbaser i fem olika färger. Alla är i HD-färger som ger olika resultat, och som har särskilt utvalda ingredienser som ger en precis effekt. Alla har samma effektivitet och ingredienser i basen. Inglots korrigerande sminkbas täcker hudens imperfektioner och jämnar ut den tack vare extrakt från lilja och hyaluronsyra. De här ingredienserna säkerställer att den hypoallergena sminkbasen förser ansiktet md extra mycket fukt och lenhet.

Vilka egenskaper innehåller de korrigerande HD-baserna?

  1. Rosa HD – den rosa korrigerande sminkbasen har berikats med lyxigt extrakt från vit tryffel, vilket har otroliga vårdande egenskaper. Den här sminkbasen är perfekt för att liva upp trist hud och ge den ett strålande utseende.
  2. Grön HD – den gröna sminkbasen är berikad med extrakt från hästkastanj, vilket främjar stärkande av kapillärrören. Den här basen är bra för att täcka spruckna blodkärl, rodnad och irritation i huden.
  3. Gul HD – den gula sminkbasen innehåller ett naturligt extrakt från det afrikanska trädet Enantia chlorantha som har antibakteriella egenskaper. Det absorberar talg och gör huden mattare. Det här är en bra lösning på problem med röda och lila missfärgningar (t.ex. blåmärken).
  4. Persikofärgad HD – den persikofärgade sminkbasen är baserad på extrakt från saffran, en mycket dyr ingrediens som har antioxiderande egenskaper. Den är perfekt för att täcka blå och lila missfärgningar i ansiktet och ge det ett naturligt utseende.
  5. Mockafärgad HD – den bruna sminkbasen innehåller japanskt extrakt från ginkgo (så kallad ginkgo biloba) som har elastiska egenskaper. Den här basen är perfekt för att dölja missfärgningar och göra pigmenten mer neutrala.