Européer har anammat många av de skönhetsprodukter som kvinnor från Mellanöstern och fjärran Östern använder. En av de nyaste trenderna är foundation Cushion Compact, som har stulit hjärtan från kvinnor över hela världen. Denna koreanska foundation kombinerar egenskaperna hos BB-krämer och mineralfoundation, och har en lätt sammansättning som är lätt att använda. Varför är Cushion Compact så populär?

Varför är alla så intresserade av CC Cushion Compact?

Först var det inte så många som pratade om Cushion Compact, för européerna intresserade sig inte för den koreanska nyheten. Först fanns den här sortens foundation, i stil med flytande foundation Lancome Miracle Cushion, bara i ett begränsat antal länder och var inte så populärt. Idag erbjuder fler och fler märken cushion foundation, men utbudet är ännu begränsat. Vi har precis börjat uppskatta österländska nyheter, i takt med att vi upptäcker asiatiska skönhetshemligheter.

Hur fungerar flytande foundation cushion compact?

Först ser det ut som en vanlig produkt, men det finns något mer. Istället för en kompakt bas har produkten en liten kudde. Verkar det konstigt? Denna svamp är täckt med foundation som har en flytande konsistens. Vi applicerar foundation med den särskilda kudden, som är isolerad så att kosmetikan inte dränker den. Detta gör att vi kan applicera den lätta basprodukten utan att vara rädda för att den ska rinna, bli ojämn eller tynga ner huden. På grund av dess innovative lösning rekommenderas det att du bara använder cushion compact med den särskilda svampen, och att applicera med fingrarna (som vi annars gör) kan vara problematiskt med tanke på produktens konsistens – för att inte nämna att det är ohygieniskt.

Vilka är fördelarna med cushion compact?

Det finns en anledning till att vi anammar kosmetiska nyheter och traditioner från Östern. Asiater har för länge sedan upptäckt hemligheten bakom en vacker, ung och hälsosam hud. Vi försöker bara komma ikapp dem. Flytande foundation Cushion Compact är en koreansk metod för lätt och vacker hud. Cushion Compact är en kosmetika som:

  • ger perfekt täckning av imperfektioner;
  • har en exceptionellt lätt och delikat lösning, vilket är ovanligt när det gäller foundation;
  • främjar hudvård med naturligt vårdande ingredienser;
  • låter dig justera täckningen;
  • lämnar tunna lager av produkten utan en maskliknande effekt;
  • täpper inte till porerna och är lätt mot huden;
  • är perfekt för såväl torr som oljig hud.