Huden på ansiktet behöver vitaminer! Och den bästa sortens vitamin du kan ge huden är Vitamin C, även känd som askorbinsyra. Denna sortens vitamin behöver naturligtvis ges till huden i form av en bärare så som tex ett ansiktsserum. Bland alla tillgängliga ansiktsserum så verkar Nanoil Vit. C riktigt lovande. Den sägs pigga upp huden på ansiktet samt återfukta och föryngra den på ett naturligt sätt. Men funkar den verkligen på det sättet?

Vår kännedom om egenskaperna av askorbinsyra är faktikst inte så stor. Faktum är att de flesta bara känner till att vitamin C förbärrar immunsystemet och det är allt. Det är inte mycket kännedom, med tanke på att forskare fortfarande upptäcker många positiva effekter när det gäller vitamin C i hudvården. Så vilka är dessa?

Varför är det en fördel att använda hudvårdsprodukter med Vitamin C?

  1. Vår hud har ett desperat behov av vitamin C men kroppen kan inte själv producerar denna vitamin.
  2. Då den tillsätts i hudvårdsprodukter så blir vitamin C ett naturligt solskydd och skyddar oss mot UV strålning.
  3. Eftersom vitamin C funkar på alla hudtyper så är den en av de mest allsidiga beståndsdelarna i kosmetika.
  4. Vitamin C ger inte bara näring utan tar även bort missfärgningar, minskar fina linjer, har en anti-ageing effekt och jämnar ut hudens textur.

Dessa är de allra viktigaste, men dock inte de enda anledningarna till varför det endast är en stor fördel att börja använda hudvårdsprodukter med vitamin C i den dagliga hudvårdsrutinen. Men oavsett så återstår en fråga, nämligen: Vilket ansiktsserum med vitamin C bör man välja?

rekommenderat C-vitamin ansiktsserum Nanoil

Ansiksserum med vitamin C av Nanoil

Ett riktigt bra alternativ för de som effektivt önskar ta hand om sin hud är Nanoil Vitamin C Face Serum – en skönhetsprodukt som har en väl igenomtänkt sammansättning med bättre kvalitet och fantastiska effekter; en kosmetika som tar hudvården till en helt ny nivå.

Från en konsuments synvinkel så spelar det roll att ansiktsserumet med vitamin C av Nanoil är allsidigt. Det innebär att det kan användas av personer med olika slags hudvårds behov då den passar perfekt för alla hudtyper.

Ingredienser och textur som du kommer att älska från allra första gången

En väldesignad flaska tillverkad av glas som innehåller ämnen på 50 ml som förtjänar sitt eget text stycke. Vad innehåller Nanoil Vitamin C Face Serum? Den innehålelr ämen som din hud behöver.

Huvudingrediensen i detta lätta och välabsorberande serum är L-askorbinsyra, som är en ren form av vitamin C (ett ämne som piggar upp, återupplivar och skyddar huden). Den följs upp av ett växtextrakt som utvunnits från Boerhavia diffusa (ett ämne som hämmar oxidation och lugnar ansiktet) samt flera andra ingredienser som utgör texturen och som ser till att serumet förs djupare in i huden.

Manga lär nog bli nöja av att veta att Nanoil Vitamin C Face Serum är en skönhetsprodukt som inte innehåller några parabener eller syntetiska färger och att den därav kan användas även på känslig hud.

Hur funkar ansiktsserumet med vitamin C av Nanoil?

Tack vare en hög koncentration av vitamin C så är ansiktsserumet av Nanoil ett väldigt effektiv produkt som försenar hudens åldrandeprocess. Men detta är inte allt, för då det används regelbundet så kan Nanoil Vit. C serum ge dig mer än du förväntar dig!

  • Återställer huden med fukt och återupplivar den.
  • Minskar fina linjer genom att jämna ut huden.
  • Har en hudlyfts effekt och hindrar huden att bli fladdrig med åldern.
  • Ljusar upp missfärgningar och jämnar ut hudtonen.
  • Främjar hudens egna återuppbyggande processer.
  • Återställer hudens naturliga och hälsosamma lyster.

Att använda en liten mängd av detta serumet en gång dagligen är tillräckligt för att förse huden med 100% av den nödvändiga näringen och vården den behöver.  Det är väldigt enkalt att göra med den behändiga dropparen som gör appliceringen enkel – den tar upp den exakta mängd som behövs för en applicering. Allt man behöver göra är att sprida serumet på ansiktet och njuta av känslan av huden som omedelbart blir återfuktad och lindrad. Detta är en skönhetsritual som bara tar några få sekunder om dagen.