Sminkälskare och professionella sminkartister håller med varandra om en sak: att köpa bra borstar till ett bra pris är ett nästan omöjligt uppdrag. GlamBrush är svaret på dessa frågor: polska sminkborstar har ett bra pris och följer samma modell som de ikoniska MAC-borstarna.

GlamBrush är en produkt från sminkvloggaren Hania Knopińska-Grzenkowicz, som är känd som digitalgirl13. GlamBrush är en stor succé i den polska bloggosfären och säljer i en imponerande takt. Hanias borstar innehåller alla nödvändiga borstar för ansiktssmink och ögonsmink och har inspirerats av världskända MAC-borstar. Med sitt inträde på marknaden har GlamBrush blivit en stark konkurrent till varumärken som Maestro, Inglot och Hakuro. De skiljer sig från mängden tack vare den pärlvita designen, som är helt ny på marknaden för sminkborstar.

Borstar från digitalgirl13 säljs via GlamShop individuellt eller i set – ett set med 9 modeller, ett set med 18 borstar, och stora Full Set Glam Brush (27 delar). Här finns alla borstar som behövs för såväl vardaglig sminkning som en mer avancerad sminkning – de större är till för ansiktet och är markerade med bokstaven T (som står för twarz, som betyder ”ansikte”), och de mindre och mer precisa är till för ögonen och är markerade med bokstaven O (som står för oczy, ”ögon”). Borstarnas namn, logotyp, färg och form är mycket genomtänkta.

Vilka är fördelarna med GlamBrush?

  1. Konkurrenskraftiga priser i jämförelse med andra populära märken.
  2. Möjlighet att köpa borstar både separat och i set.
  3. Stort utbud former.
  4. Särskild, pärlvit design.
  5. Gjord i material av förstklassig kvalitet.
  6. Mycket hög hållbarhet och långvarighet.

Vi kan inte låta bli att nämna kvalitén på GlamBrush från Hania (digitalgirl13). De är exceptionellt mjuka och delikata, och passar perfekt ihop med andra sminkborstar, syntetiska och naturliga borstar. Delar av borstarna har gjorts I naturligt ofärgat gethår, och det kan man enkelt både känna och lukta. Resten av borstarna är gjorda i ett säkert och mjukt syntetiskt material. Hälften av borstarna är i lätt trä, och deras kvalitet är mycket inbjudande och får oss att vilja köpa dem och prova dem i våra egna ansikten.