Letar du efter sätt att öka glansen i ditt matta, trötta hår? Vi vet att det går att fixa på några sekunder. Du behöver bara få tag i ett bi-phase spraybalsam med den finaste formen av flytande silke. Nanoil ser till att ingenting hindrar dig från ett glansigt och charmigt hår! Kolla in vilka effekter det bästa bi-phase silkesbalsamet ger.

Vad gör silke så bra för håret?

Silke är en av de grundläggande hårkonditionerande substanserna efter keratin. Silke är en fantastisk ingrediens med bekräftade hårförstärkande effekter. Det ger inte bara optimal fukt genom att binda vattenmolekyler, utan förbättrar även tillståndet och utseendet på håret på ett perfekt sätt. Det är ett måste i badrummet!

Nanoil Bi-Phase Conditioner. Varför är den bäst?

Kort sagt: den ger bäst effekter. Svaret är simpelt men sant. Nanoils balsam med flytande silke fungerar bäst på matt hår som behöver ökad glans, förbättring av färg och elasticitet, men har också återfuktande effekt. Silkes visar sig vara en expert oavsett hårtyp!

Detta balsam ger dig silke med högsta kvalitet: eftersom det är flytande sjunker det enkelt ned genom hårstråna och arbetar i de inre lagren för en starkare förskönande effekt. Det flytande tvåfasreceptet gör att silkesproteinerna fungerar bättre.

Nanoil hårbalsam med flytande silke

Nanoil Liquid Silk Conditioner – Ingredienser

Vill du veta effekterna av silke i håret och vad som mer ingår i tvåfasbalsamet från Nanoil? Förutom den uppenbara ingrediensen i produktnamnet som ger en fantastisk glans och släthet, innehåller Nanoils balsam ricinolja och pantenol. Denna blandning ger ditt hår allt det behöver, från proteiner till mjukgörande ämnen och det fördelaktiga vitamin B5.

VISSTE DU?
Silke innehåller två viktiga proteiner som ger fantastiska fördelar till hår: fibroin och sericin. Den första stänger inne vatten på ett makalöst sätt och den andra fungerar som ett lim som binder fibroin-fiber tillsammans för supermjukt hår.

Nanoil balsam rikt på flytande silke – extremt lättanvänd

Spraya på håret – det är allt. Med några pumpningar täcker balsamet hela håret med en delikat mist. Använd det på vått, schamponerat hår och applicera igen på torrt hår under dagen. Det är en perfekt stylingprodukt som ger fantastisk glans och gör håret elegant. Effekten? Supermjukt, strålande, friskt hår. Detta balsam är fjäderlätt och tynger inte ned håret, även om håret är oljigt.

Var kan man skaffa Nanoil Liquid Silk Conditioner?

Besök www.nanoil.se och beställ ditt bi-phase balsam med flytande silke. Läs mer om fördelarna du kan fynda.

Skaffa mer från Nanoil!

För att uppgradera din hårvårdsrutin, kolla in andra produkter från Nanoil.

På den officiella hemsidan hittar du olika typer av lätta tvåfasbalsam, men också andra kvalitetsprodukter för hår: micellära schampon, hårinpackningar, naturliga oljor och behandlingar. Gör håret bättre med Nanoil!