Estee Lauder har tagit fram något alldeles särskilt för kvinnor som bryr sig om skönhet: den nya serien kosmetika, New Dimension. Produkterna i den här serien vårdar ansiktet, nacken, klyftan, området runt ögonen, och läpparna. Kan det här vara något för dig?

I serien New Dimension från Estee Lauder finns: ett kombinerat serum och balsam i Plump + Fill Expert Lip Treatment, krämen Tighten +Tone Neck/Chest Treatment, ögonkrämen Firm +Fill Eye System, den återfuktande kosmetikan Tighten +Tone Expert Liquid Tape, och Shape +Fill Expert Serum. Alla dessa produkter har återfuktande egenskaper, motverkar rynkor, och gör huden mer tonad. Du kan enkelt hitta dem i butikerna tack vare den blå förpackningen.

Läppbalsamet och serumet Plump + Fill Expert Lip Treatment ger dig unga och vackra läppar. Produkten skyddar och återfuktar läpparna samt skyddar mot rynkor, torr hud och inflammationer. Produkten ska appliceras på morgonen och kvällen för att framhäva läpparnas konturer och skydda dem mot torrhet och flagnande. Hur använder man Plump + Fill Expert Lip Treatment? Kosmetikan är ett kombinerat läppstift och läppglans. Använd en borste för att markera läppkonturerna och ta sedan lite serum på fingertopparna. Täck sedan hela läpparna med serumet – det ser precis likadant ut som en vanlig läppsminkning.

Krämen Tighten +Tone Neck/Chest Treatment är framtagen för att vårda huden i nacken och klyftan. Den återfuktar huden samt gör den mer tonad och ljusare. Den särskilda sammansättningen förbättrar hudens utseende på ovan nämnda kroppsdelar. I förpackningen medföljer en massageenhet som underlättar appliceringen och absorberingen. För att applicera Tighten +Tone Neck/Chest Treatment börjar vi i mitten av bröstkorgen, och rör sedan massageenheten mot hakan, öronen och nyckelbenet. Gör en V-liknande rörelse och samla upp överflödig kräm med en näsduk.

Ögonkrämen Firm +Fill Eye System gör huden runt ögonen mjukare och mer tonad. Kosmetikan reducerar mörka cirklar och svullnad under ögonen, gör rynkor mjukare, och gör huden ljusare. Krämen har en lätt geléliknande konsistens, så att den enkelt kan appliceras och absorberas. Den innehåller ljusa partiklar, vilka får ögonen att se större och mer strålande ut. Förpackningen innehåller 10 ml.

Den återfuktande krämen Tighten +Tone Expert Liquid Tape har tonande och lyftande egenskaper. Den lyfter huden i de delar som är mest benägna att förlora kollagen. Produkten vårdar käkbenen, näsan, läpparna och huden runt ögonen. Krämen bör appliceras på morgonen och kvällen, på rengjord hud. För att applicera produkten bör du ta lite av den på en fingertopp och massera in den i huden.

Den sista kosmetikan från Estee Lauders serie New Dimension är Shape +Fill Expert Serum. Kosmetikan har tre funktioner. Först och främst slätar den ut rynkor och förbättrar hudens volym. För det andra återställer den hudens egenskaper och stärker kollagenfibrerna. För det tredje ger den ansiktet en vacker utstrålning, så att du kan känna dig ung och vacker.