Bryngel är en produkt som ofta väljs av kvinnor som snabbt vill få kontroll över sina ögonbryn och njuta av sin fantastiska sminkning hela dagen. Att välja rätt bryngel är ingen lätt uppgift, och därför har vi bestämt oss för att hjälpa dig lite grann. Är du redo för en förändring till det bättre?

Vi presenterar dig våra bästa ögonbrynsgeler som ger precis den effekt du önskar. Har du magra ögonbryn i behov av att göras tjockare? Kanske vill du bara få styr på ostyriga brynhår? Vill du ha långvarig hållbarhet?

Var och en av de ögonbrynsgeler som vi har tagit med i vår rangordning har många fördelar som gör att du kommer att bli förälskad i dem. Vilken kommer du att välja i slutändan? Det är du som bestämmer!

TOPP 5 ÖGONBRYNSGELER

1. Nanobrow Eyebrow Gel

nanobrow lamination gel

Det råder ingen tvekan om att detta är en riktigt revolutionerande ögonbrynsgel inom sminkvärlden. Om du inte har använt den tidigare är det dags att lära känna dess otroliga effektivitet. Nanobrow Lamination Gel kammar, stylar och framhäver den naturliga ögonbrynsformen på ett utmärkt sätt. Tack vare dess gelformula skapar du en laminerad brynlook som tidigare bara varit möjlig att uppnå genom att boka ett möte hos en skönhetsspecialist. På så sätt sparar du tid och pengar som du annars skulle lägga på en dyr behandling. Efter att ha använt Nanobrows gel så blir dina ögonbryn stylade och definierade och ser mycket naturliga ut. Appliceringen är enkel och behaglig. Bryngelen håller hårstråna i upp till 24 timmar! Den består av ricinolja i en hydrerad fraktion som ger rätt fuktnivå och förstärkning samt skydd mot skador. Kammade, tjockare och mer fylliga ögonbryn? Nanobrow Lamination Gel gör det möjligt med minimal eller ingen ansträngning!

Mer information: nanobrow.se

2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Mister Brow Groom är en genomskinlig ögonbrynsgel som tar itu med ovilliga hårstrån och stylar dem utan att ge ett karikatyrlikt resultat. Skapa önskad volym och elasticitet tack vare den här produkten. Bryngelens formula är inte klibbig. Produkten torkar ganska snabbt och i dess sammansättning hittar man vitamin B5 – som ansvarar för brynvård. Bryngelens spoolie-borste är utformad på ett sådant sätt att du undviker kladdig, tröttsam och tidskrävande applicering. Långvarig definition utan tråkiga klumpar – det här är Mister Brow Groom! Bryngelen fungerar otroligt bra för både kvinnor och män. Du kan använda den fristående eller i kombination med andra produkter som till exempel brynpenna eller pomade.

3. TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Naturliga men ändå tjocka och väldefinierade ögonbryn är en dröm för många kvinnor. Med Brow Wig Eyebrow Gel är det fullt möjligt att förverkliga den. Den särskilda borsten formar, förtjockar och framhäver ögonbrynen. Gelformulan kommer säkerligen att stjäla ditt hjärta. I bryngelens sammansättning finns delikata fibrer som fyller ut oönskade luckor och ger en wow-effekt på några ögonblick. Tämj dina ögonbryn med skicklighet som aldrig förr – med den unika Brow Wig Eyebrow Gel!

4. ILIA Essential Brow Gel

ILIA Essential Brow Gel är en naturlig ögonbrynsgel som gör dina ögonbryn tjockare, fylligare och perfekt stylade. Uppnå mjuk och elastisk hållbarhet med ett matt slutresultat. Den lätta, krämiga formulan i denna bryngel förhindrar en känsla av stram hud och ett flagnande resultat. Den dubbelsidiga borsten garanterar enkel och kladdfri applicering.

5. REVITALASH HI-DEF BROW GEL

Bryngelen från Revitalash Cosmetics är en multifunktionell produkt som fungerar perfekt om du behöver disciplinera, skulptera och styla dina brynhår. De omedelbara och långsiktiga resultaten kommer att tilltala dig redan från första användningen. Den fantastiska mjuka polymerteknologin gör att du kan stärka och förbättra utseendet och skicket på dina ögonbryn. Bryngelen är lämplig för veganer, innehåller inga parabener, ftalater, BHT eller doftämnen. Den har en dubbelsidig applikator med en stylingborste och en kam som ger en bekväm applicering. Tack vare dess vattenfasta formula kan du njuta av din look hela dagen och glömma glesa områden och ostyriga brynhår. Bryngelen har vårdande egenskaper som förhindrar att brynhåren går av. Om du använder Revitaliash Hi-Def Brow Gel kommer du aldrig kunna tro att dina bryn såg ut som de gjorde innan du applicerade gelen!