Numera står skönhetsmarknaden på ett extremt hög nivå. Kvinnor har tillgång till olika lösningar som helt kan förändra deras utseende. En av produkterna värda att ägna mer uppmärksamhet åt är klusterfransar – DIY Eyelash Extensions från Nanolash!

Vilka är gör-det-själv-sätt för att göra dina fransar tjockare?

Ögonfransar är en av de viktigaste delarna av ögonen. Damer har oftast det största problemet med dem. Naturliga fransar kan vara:

klen – främst genom år av skönhetsbehandlingar;
kort – denna faktor är betingad av genetik;
inte lockigt – genetik kan också vara ansvarig för detta;
ljus och nästan osynliga.

Det är förståelig att kvinnor är ivriga att prova olika lösningar för att förbättra tillståndet för sina ögonfransar. Men vad är sätten att göra dem tjockare?

Rätt mascara

Mascara är en skönhetsprodukt som designmässigt är tänkt att bidra till att uppnå effekten av ”lösögonfransar”. I butik kan du hitta mascaror med förlängande eller förtjockande egenskaper. Tyvärr är de effekter som uppnås med mascara sällan tillfredsställande. Dessutom försvinner hela förtjockningseffekten efter att du tagit bort din smink på kvällen.

Remfransar

Remfransar är också ett populärt sätt att ge fransarna den där extra volymen. Effekterna är dock tillfälliga, och det kan också vara svårt att applicera remsorna. De kan också oftast lossna när man minst förväntar sig, vilket kan förstöra även den vackraste makeupen.

Semi-permanent fransstyling

Detta är en populär skönhetsbehandling som många kvinnor väljer. På cirka 2-3 timmar skapar en kosmetolog en ögonfransstyling som vanligtvis håller i cirka 3-4 veckor. Tyvärr påverkar denna metod fransarnas tillstånd negativt och kan ytterligare försvaga dem.

DIY Lash Extensions från Nanolash

Cluster lashes from Nanolash – DIY Eyelash Extensions är en absolut nyhet inom ögonfransstyling. Fodralet innehåller 36 kluster för gör-det-själv-applikation. De är uppdelade i 3 längder och 8 stilar att välja mellan. Dessa självapplicerande klusterfransar kan appliceras på endast 10 minuter och håller i 5 dagar. Denna skönhets spelförändrare förtjänar definitivt mer uppmärksamhet!

lösögonfransar

Hur använda du DIY Lash Extensions?

Som redan nämnt, Nanolash cluster fransar – DIY Lash Extensions kommer i ett enda fodral. Du kan dock även skaffa dig ett komplett kit för fransförlängning hemma! Utöver de klassiska klusterfransarna innehåller satsen även:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • ögonfrans applikator;
  • Nanolash sealer.

Appliceringen av dessa franskluster i sig är mycket enkel. Det finns ingen kräv av att ha någon erfarenhet av ögonfransstyling. Allt du behöver göra är att applicera ett tunt lager av bonder och vänta tills det blir klibbigt. Efter det, applicera klustret och skapa vilken franslook du vill ha. Slutligen, bestryk bara den färdiga stilen med sealer.

På bara 10 minuter kan du skapa antingen en diskret fransstil eller voluminösa Russian Volume fransar. Det är allt som krävs för att få dina drömmars naturliga franshalvcirkel.

lösögonfransar

DIY Eyelash Extensions – en sammanfattning

De lätta klusterfransarna – DIY Lash Extensions from Nanolash gör det snabbt och enkelt att applicera fransförlängning hemma. Det tar bara 10 minuter att skapa valfri fransstil som varar i 5 dagar.

Klustren för gör-det-själv-hemmaapplicering överbelastas inte naturliga fransar och fungerar bra även med känsliga ögon. De är mjuka och efterliknar naturliga fransar perfekt.

The DIY Eyelash Extensions kommer på en flexibel svart remsa för att dölja anslutningslinjen. Tack vare denna funktion, även om du använder DIY fransförlängningar för första gången, bör du inte ha några problem med att applicera dem.

Klusterfransar för hemmaapplicering från Nanolash är en lyxprodukt. De låter dig uppnå spektakulära resultat på otroligt kort tid. De är de perfekta lösfransarna för bröllop, för arbete, såväl som för spontana fotograferingar.