Känner du till det berömda Hollywoodtricket att använda tvål för att snabbt och vackert styla ögonbrynen? Tvålbryn är en trend som borde finnas kvar längre! Det är ett lysande sätt att få fluffiga, snygga ögonbryn på ett snabbt sätt utan att använda avancerade produkter. Du kan få välmående och fantastiska bryn med hjälp av tvål och en liten borste. Alla kan vara med på trenden, eftersom brynstyling med tvål är extremt enkelt. Vilken ska du välja? Vi letade efter den bästa bryntvålen för dig – här är de 6 bästa! Möt bryntvålar som rekommenderas av många, testade för dig av många konsumenter och även av oss.

TOPP 6 BÄSTA BRYNTVÅLAR – RANGORDNING

NUMMER 1. ★ NANOBROW EYEBROW STYLING SOAP ★ ANSES VARA BÄST ENLIGT KONSUMENTERNA

nanobrow eyebrow styling soap

Storlek: 30 g

Denna gelbrynstvål har fått ett stort genomslag på skönhetsmarknaden. Den stylar brynen längst, utan en obehaglig känsla av kladdighet och stram hud. De trendiga och vackra tvålbrynen uppnås enklast med denna bryntvål – nästan utan ansträngning. Dess behagliga, lena och lite gelliknande konsistens påminner om vaselin till konsistensen. Nanobrow-tvålen är mjuk och formbar – den skopas på en borste utan problem (borsten följer med setet och den är böjd på ett sätt som gör appliceringen enkel och snabb). Tvålen håller länge och tämjer även buskiga och tjocka ögonbryn i flera timmar. Slutresultatet är inte flagnande, klibbigt eller fullt av oönskade vita rester. Den här bryntvålen är effektiv, raffinerad och fulländad till varje liten detalj.

En stor fördel är att Nanobrow-tvålen fungerar utan vatten: du behöver inte blöta spoolien eller tvålen för att styla dina bryn! Det ger maximal komfort och förtroende för att formulan har perfekt konsistens varje gång – detta kan inte garanteras av andra tvålar som kräver att man blandar dem med vatten.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap ger brynen ett laminerat utseende utan ansträngning. Du behöver inte spendera pengar på dyra behandlingar! Den här bryntvålen är enkel att använda: skopa upp en liten mängd och använd direkt på brynen, kamma i den riktning du vill. Tvålbrynen är klara! Formulan är parabenfri och har inte testats på djur. Tvålen stylar inte bara utan ökar också volymen, återfuktar och skyddar hårstråna från att gå sönder och bli svaga. Den fungerar utmärkt tillsammans med andra sminkprodukter för bryn.

KONSUMENTERNAS OMDÖMEN OCH BETYG

➕ naturlig sammansättning
➕ underbara effekter, vackert utseende
➕ vacker design, stor storlek, effektiv
➕ enkel och snabb applicering
➕ kräver inte användning av vatten
➕ levereras med en perfekt spoolie-borste
➕ fuktgivande och skyddande formula
➕ oöverträffad långvarig hållbarhet
➕ inga vita rester eller känsla av stram hud

➖ styling av ögonbryn på tvål kräver lite övning.

Mer information kan hittas på de officiella webbplats: nanobrow.se

NUMMER 2. WEST BARN CO. SOAP BROWS AND PREP MIST

Storlek: 25 g

En av de första brynstylingstvålarna som tog över skönhetsmarknaden så fort den släpptes. På den tiden var den ett populärt val, men det är svårt att inte vara det när det inte finns någon konkurrens. Efter flera år finns denna bryntvål fortfarande kvar i många butiker och på nätet och är känd över hela världen. West Barn Co:s tvål fungerar bra för brynstyling: den gör ögonbrynen fluffiga och väl framhävda. Den lilla förpackningen kan vara en nackdel, särskilt med tanke på priset. Det är värt att nämna att tvålen ryms i din handväska, men för att använda den föreslår tillverkaren att man först blandar den med en speciell mist Prep – detta hjälper till att uppnå bästa resultat. Så om du verkligen vill ha den med dig, gör då lite plats i väskan för en 30 ml flaska också. West Barn Co. kräver att man fuktar den innan användning, vilket förlänger tiden för styling och kan vara lite besvärligt under morgonruschen. Det går inte att förneka dess popularitet – den väljs vanligen av professionella makeupartister. Du kommer att uppskatta den för de vårdande ingredienserna som ger näring åt hud och hår. Den består av 100 % naturliga ingredienser.

KONSUMENTERNAS OMDÖMEN OCH BETYG

➕ naturlig sammansättning
➕ designen
➕ bekväm förpackning
➕ fuktgivande formula
➕ vacker effekt på brynen

➖ lämnar vita rester
➖ torr konsistens, liknar en vanlig tvål
➖ kräver en separat köpt spray för att aktivera den
➖ är inte lika långvarig

NUMMER 3. ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW FREEZE STYLING WAX

Storlek: 8 g

Anastasia Beverly Hills har varit ett bästsäljande varumärke i flera år och har lanserat fantastiska brynprodukter. Har de skapat den bästa bryntvålen? Jo, de erbjuder en men den är helt annorlunda än de andra. Anastasia Beverly Hills tvål är annorlunda eftersom den har en speciell vaxformula. Den beskrivs som tvål och vax på samma gång och kombinerar fördelarna med de båda. Den fungerar otroligt bra när man skulpterar och stylar ögonbrynen. Bryntvålen kommer att tilltala många, även de med glesa eller tjocka ögonbryn, eftersom vaxet är kraftigt och har en tjock konsistens. Denna vaxliknande bryntvål förbättrar hårstrånas utseende; vaxet oljar och ger glans samt skyddar mot uttorkning och ogynnsamma yttre faktorer. Den stylar riktigt bra, även om prestandan inte är så stor – produkten överlever upp till några timmar. En av dess fördelar är att Anastasia BH-tvålen inte behöver blandas med vatten. Den ger en underbar effekt av lyfta brynhår på ett ögonblick. Produkten är fri från djurtester och vegansk. Anastasia Beverly Hills tvål ger ett fantastiskt resultat utan att flagna eller lämna vita rester.

KONSUMENTERNAS OMDÖMEN OCH BETYG

➕ naturlig sammansättning
➕ enkel applicering, bekväm att använda
➕ vacker design
➕ återfuktande formula
➕ kräver inte användning av vatten
➕ fri från djurtester
➕ skyddar hårstråna
➕ ökar glansen

➖ överlever upp till några timmar
➖ liten storlek
➖ högt pris
➖ överbelastar tunna och känsliga ögonbryn

Nummer 4. TOOD TURN IT ON SOAP BROWS

Storlek: 57 g

En av de mest populära förstklassiga bryntvålarna. Den är inte lika berömd som de tidigare men har fått många lysande recensioner. På den tiden var denna bryntvål efterfrågad! Numera anses den dock vara gammalmodig och lite omodern eftersom den måste blandas med vatten innan den används vilket kan leda till olika effekter varje gång. TooD’s Turn It On Soap Brows är en tvål med en kort ingredienslista som ger hyfsad stadga och definition. För att få bättre slutresultat är det bättre att applicera ett par lager. Även tillverkaren säger: experimentera för att hitta det bästa förhållandet mellan vatten och tvål. Det betyder att du inte är säker på vad du får när du köper produkten. Ett plus är att metallförpackningen kan återvinnas och att texten är tryckt med sojabaserat bläck och material av livsmedelskvalitet.

KONSUMENTERNAS OMDÖMEN OCH BETYG

➕ naturlig sammansättning
➕ praktisk förpackning, återvinningsbar
➕ färgämnen och tryck är naturvänliga
➕ fuktgivande formula
➕ hyfsad stadga
➕ stor storlek

➖ inte så långvarig
➖ högt pris
➖ TooD-borsten måste köpas separat
➖ kräver användning av vatten
➖ flagnar efter några timmar

NUMMER 5. PATRICK TA MAJOR BROW SHAPING WAX

Storlek: 5 g

Patrick Ta, känd och respekterad professionell makeup-artist över hela världen, har skapat sin egen version av bryntvål. Major Brow är en tvål för brynstyling som ska ge naturliga, felfria ögonbryn. Tvålen finns i två varianter: genomskinlig (mångsidig och passar till alla ögonbrynsfärger) och brun (som gör hårstråna lite mörkare). Här är vårt råd: välj inte den bruna nyansen om färgen på dina hårstrån är väldigt mörka eller har en kall underton. Tvålen i en vaxformula innehåller röda och orangea undertoner som inte ser bra ut på alla ögonbrynsfärger. När Patrick Ta skapade bryntvålen lutade han sig mot Anastasia BH:s idé och åstadkom en vaxliknande tvål i en kompakt förpackning i roséguld. Det ofärgade alternativet låter dig skapa vackra tvålbryn och ger en laminerad bryneffekt. Vi gillar dess närande ingredienser som vårdar brynhåren och främjar deras tillväxt.

KONSUMENTERNAS OMDÖMEN OCH BETYG

➕ varar hyfsat länge
➕ vegansk
➕ innehåller tillväxtpeptider
➕ fri från parabener, sulfater och ftalater
➕ glycerin och olivolja vårdar håret
➕ fri från djurtester

➖ mycket liten storlek
➖ högt pris
➖ inte särskilt effektiv
➖ kräver användning av vatten
➖ den färgade versionen är något utav en besvikelse

NUMMER 6. MAKEUP REVOLUTION SOAP STYLER

Storlek: 5 g

Vacker design, mycket praktisk och kompakt. Soap Styler från Makeup Revolution är ett utmärkt alternativ från ett välkänt sminkmärke. Den låter dig enkelt skapa tvålbryn. Produkten framhäver och håller den skapade formen på plats så att man kan uppnå det laminerade utseendet på ögonbrynen. Bryntvålen disciplinerar brynen och fixerar dem. Förpackningen är mycket tilltalande ur ett estetiskt perspektiv. Den är också utrustad med en praktisk borste och en spegel. Makeup Revolution’s Soap Styler kräver att den aktiveras med vatten, men tillverkaren hävdar att bryntvålen kan användas torr för att uppnå en starkare stadga.

KONSUMENTERNAS OMDÖMEN OCH BETYG

➕ härlig förpackning
➕ kam följer med setet
➕ ger ett laminerat ögonbrynsutseende
➕ kan användas torrt för att få en starkare stadga

➖ mycket liten storlek
➖ inte särskilt effektiv
➖ högt pris i förhållande till dess storlek
➖ klibbig
➖ ger en effekt av ögonbryn som är fixerade med hårspray eller hårgelé.
➖ grov appliceringsborste
➖ resultatet håller inte länge
➖ det är svårt att skopa upp på en borste
➖ behöver aktiveras med vatten