Är du nyfiken på soap brow trenden? Skapa unika ögonbryn ögonbryn med Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Har du hört om ’soap brows’? Det är en fantastisk metod för att få ögonbrynssmink som ser naturligt ut, mer volym samt fylla i glesa områden. Nanobrow Eyebrow Styling Soap levererar effekten av fluffiga och fylliga bågar, även på väldigt tunna ögonbryn.

’Soap brows’ med Nanobrow i några få steg

Vad är ’soap brows’? Det innebär att du stylar ögonbrynen med tvål. Du har säkert sett det på sociala medier. Tricket är att applicera tvål som fuktats med vatten på ögonbrynen med en spoolie. Detta upptäcktes för flera år sen av en Hollywood-skådespelerska som kom på idén när hon försökte hitta ett sätt att skapa smink som håller en hel dag på filminspelningen. Traditionell tvål kanske inte räcker när det kommer till din dagliga sminkning dock. Det lämnar klumpar på ögonbrynhåren och rester på huden. Det kan också torka ut ögonbrynen vilket försvagar dem och orsakar håravfall.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Det är här Nanobrow Eyebrow Styling Soap kommer till räddning – den är lättanvänd, du behöver inte använda vatten, den lämnar inte efter sig rester och är fri från klumpar. Dessutom har den långvarig stadga som håller håret på plats hela dagen. Denna glycerinbaserade tvål är lätt och klumpfri. Formulan innehåller glycering som återfuktar ögonbryn och ger lyster. Du kan kombinera tvålen med andra ögonbrynsprodukter eller låta dina ögonbryn vara sauté.

  1. Borsta dina torra ögonbryn med en ren spoolie.
  2. Applicera en liten mängd tvål med medföljande spoolieborste.
  3. Lägg tvålen på ögonbrynen och kamma in den ordentligt i håren.
  4. Använd korta uppåtriktade rörelser.
  5. Använd spoolien eller ditt finger och massera in produkten,
  6. Jämna ut den övre kanten av ögonbrynet och dess svans.
  7. Vänta tills tvålen har torkat för att få perfekt stadga.
  8. Kombinera med din favoritpomada, penna eller puder, eller låt ögonbrynen behålla sin naturliga färg.

Med Nanobrow behöver du inget annat …

…allt du behöver är en tvål som formar ögonbrynen och som kan ersätta gel, mascara och till och med laminering! Den ger dig WOW-effekten utan att du behöver lämna hemmet. Istället för att spendera en förmögenhet på dyra brow lamninations med kortvariga resultat, kan du förlita dig på ögonbrynstvålen från Nanobrow. Med några få strykningar kan du uppnå en professionell, lamination-effekt på ögonbrynen: glänsande, tjocka, perfekt stylade och bågar som varar länge. Nanobrows tvål kommer i en praktisk, kompakt förpackning. Den är också utrustad med en spolie för att styla bågarna.

nanobrow ögonbryn styling

Vilka effekter kan man få med Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Dina bågar blir fylliga och definierade på bara några minuter. Oroa dig inte om dina ögonbryn inte är naturligt tjocka. Nanobrow Eyebrow Styling Soap kan fixa både tunna och spretiga bågar. Glycerinet ser till att varje hårstrå täcks och fördubblas i volym. Den gör att ögonbrynen ser tjockare och mer voluminösa ut. Den fungerar bra som en enskild ögonbrynsprodukt, men kan också användas som bas för stylingprodukter.

Prova fantastiska Nanobrow Eyebrow Styling Soap och dela med dig av dina resultat!