Ricinolja är en mångsidig produkt med många olika funktioner som är mycket användbar för hud-, hår- och nagelvård. Miljoner användare över hela världen uppskattar dess positiva egenskaper. Det är inte längre bara ett botemedel för magen. Hur väljer man den bästa för skönhetsändamål? Välj Nanoils ricinolja!

Nanoil erbjuder ricinolja av högsta kvalitet eftersom den utvinns genom kallpressning och har Ecocert-märkningen för bästa naturkosmetik. Ett förstklassigt val för båda könen. Den innehåller 50 ml och en applikator för enklare användning.

Ekologisk, oraffinerad, den bästa

Nanoil garanterar högsta kvalitet. Oljan innehåller det som är bäst i ricinplantans frön. Ricinolsyra utgör till och med 90 procent av oljan. Den är laddad med omega-syror, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som förbättrar vårt utseende från topp till tå.

Den uppvisar många egenskaper som gör den till en allsidig och multifunktionell skönhetsprodukt. Den stimulerar hudens reparation, förebygger skador och hjälper dig dessutom att få långt och tjockt hår, fransar och bryn.

Tack vare sina antibakteriella och svampdödande egenskaper hjälper den dig att hantera hudproblem som akne och psoriasis. Du kommer att kunna njuta av ett vackert, strålande ansikte utan för tidiga ålderstecken. Detta naturliga mjukgörande ämne upprätthåller en optimal fuktnivå och förhindrar förlust av fukt genom huden.

Det gör varsamt håret mörkare, ger näring, stärker och bibehåller dess hälsa. Du kan använda den på många olika sätt och spara massor av pengar. En olja som ersätter alla skönhetsprodukter? Det är möjligt.

Hur använder man Nanoil ricinolja?

Använd den på det sätt du vill! Den är oöverträffad inom ansikts-, kropps-, ögonbryns-, ögonfrans-, nagel- och hårvård. Fortsätt att läsa för att se exempel.

Hur använder man Nanoil ricinolja?

#1 Oljebehandling av håret

Massera in den i håret regelbundet. Kom ihåg att låta den verka i cirka 30 minuter och tvätta håret med ett milt schampo. Du kan också använda den i hårbotten för att stimulera hårsäckarna och uppmuntra till snabbare hårväxt och reparation. Efter några veckors sådan behandling kommer ditt hår att växa i en snabb takt. Nanoil ricinolja är också ett idiotsäkert serum för hårtoppar som du kan använda för att hindra dem från att klyvas.

#2 Naturligt serum för ögonbryn och ögonfransar

Med denna olja kan du stärka dina bryn och fransar. Den gör dem något mörkare, stärker och ger dem motståndskraft. Du får extremt långa, tjocka, fylliga och starka bryn och fransar – de får fantastisk volym och naturlig glans och slutar falla ut i överflöd.

#3 Naturligt nagelbalsam

Värm upp oljan och blötlägg dina naglar och händer i flera minuter för fullständig reparation och förstärkning av naglarna. Dina naglar kommer att sluta spricka eller brista, och händerna kommer att bli släta, mjuka, närda och återfuktade.

#4 Förbättrar ansiktsvården

Oljerengöring kommer att befria dig från akne och andra ojämnheter. Blanda ricinolja – basolja – med annan olja eller vatten och tvätta ansiktet tills det är helt rent. Du kommer att rensa huden från smuts, damm, överskott av olja osv. Ricinolja kommer att reglera talgkörtlarnas funktion och göra porerna mindre synliga.

#5 DIY-skönhetsprodukter

Du kan blanda ricinolja med en annan olja eller andra ingredienser för att skapa unika huskurer. Blanda dem som du vill för att få de bästa vitaminfyllda blandningarna som är laddade med essentiella fettsyror. Att blanda olika oljor är bra eftersom de kompletterar varandra för att ge de bästa skönhetsfördelarna.

Nanoil ricinolja

Hur du använder Nanoil ricinolja är upp till dig. Tillverkaren erbjuder 50 milliliter ren olja i en lyxig flaska. Den hjälper dig att förverkliga drömmen om mjuk hud, starkt hår och friska naglar.