Mest rekommenderade brynpennor – VÅRA VAL – Möt den bästa brynpennan
Ända sedan ögonbrynen blev den viktigaste delen av sminkningen har det skett ett uppsving för den ytterst sofistikerade microbladingbehandlingen. Att göra små hårliknande snitt i huden för att lägga in pigment låter dock inte särskilt tilltalande för många kvinnor. Lyckligtvis finns det ett annat, smärtfritt och betydligt billigare sätt att uppnå #tattoobrow. En bra brynpenna ger en microblading-effekt smärtfritt! Vilken brynpenna är den bästa? För att ta reda på det kan du kolla in våra bästa val.

Hur väljer man den bästa brynpennan?

Undrar du hur du hittar en bra och varmt rekommenderad brynpenna som ger dig den mest exakta sminkningen och drar de tunnaste linjerna som efterliknar riktiga brynhår? Vi har hittat precis en sådan. Vi har samlat ihop de bästa brynpennorna med hänsyn till:

 1. En formula som håller länge
  En bra brynpenna måste vara mycket hållbar och motståndskraftig mot vatten, svett och kladd.
 2. Applikatorn
  Spetsen på en ögonbrynspenna är en mycket viktig aspekt. De mest populära kommer med spetsar som liknar en tunn fjäder vilket garanterar maximal precision.
 3. Ergonomi och användarkomfort
  Din bästa brynpenna ska vara tillräckligt tunn för att ligga bra i handen. Om den är för tjock och tung kommer den att hindra dig från att dra en perfekt linje.
 4. Pris
  Se till att du väljer en produkt som är av högsta kvalitet och har det bästa priset. Jag kan försäkra dig om att en sådan brynpenna finns!
 5. Färger och nyanser
  En bra brynpenna ska finnas i neutrala och förfinade färger som passar alla bryn och hudtoner: varma och kalla.

De mest rekommenderade pennorna – RANGORDNING. Möt den bästa brynpennan.

Om du letar efter ett bekvämare och smärtfritt sätt att styla dina ögonbryn perfekt är en bra brynpenna en perfekt lösning. Denna unika produkt är en innovation inom brynsmink! Vilken brynpenna är bäst? Vilken brynpenna ska man välja? Du behöver inte längre kämpa med dessa frågor. Kolla in våra bästa tips och välj den mest rekommenderade brynpennan som fungerar bäst för din sminkning.

BETYG 10/10
Om du drömmer om vackert definierade ögonbryn, fulländade in i minsta lilla ögonbrynshår, kommer du att älska Nanobrow-pennan. Detta är utan tvekan den bästa brynpennan och till ett chockerande bra pris för sådan kvalitet! Man skulle kunna skriva poesi om hur väl den fyller i brynen. Det är inte konstigt att den här brynpennan får så många bra recensioner och rekommenderas så ihärdigt. Den finns i fem ljuvliga nyanser, alla naturligt och neutrala som fungerar för alla hudtoner. Formulan är vattenfast och pennan är extremt förfinad för att du ska kunna skapa ultratunna linjer. Den ligger bra i handen och fungerar utmärkt, vilket även professionella makeup-artister medger. Den här brynpennan är spill- och stänkskyddad och ger perfekt smink varje gång – den typ av smink du alltid drömt om! Man kan med säkerhet säga att den ger effekten av bryn som gjorts med microblading. Du måste helt enkelt kolla in den!

2. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Eyebrow Pen

BETYG 9/10
Enligt många makeupartister är detta den bästa brynpennan som Anastasia Soare kunde ha skapat. Titeln ”ögonbrynsdrottningen” kräver trots allt att man har det. Tyvärr har den ett högt pris, men du kommer garanterat att uppskatta en av de bästa spetsarna för att skapa exakta hårliknande streck. Formulan i Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen är långvarig och ser fantastisk ut på huden. Pennan ger inga fläckar och läcker inte ut under appliceringen. Den finns i nio olika nyanser, så det borde inte vara svårt att hitta den som matchar färgen på dina bryn. Nyanserna sträcker sig från kalla till varma toner, även om personer med rött hår kanske har lite mindre tur, eftersom nyanserna fokuserar på bruna och blonda nyanser. Detta är en flitigt rekommenderad brynpenna som, främst på grund av sitt skaparnamn, är känd över hela världen.

3. Urban Decay brow pen + waterproof pencil

BETYG 8/10
Den här brynpennan från det kända märket Urban Decay är också högt rankad bland våra bästa val. UD:s skönhetsprodukter imponerar med sin kvalitet. Är det också fallet med den här brynpennan? Kan vi med säkerhet säga att detta är den bästa brynpennan? Det är definitivt en av de mest anmärkningsvärda och dessutom är den ganska annorlunda. En trevlig överraskning är att produkten är dubbelsidig, med en liner i ena änden och en brynpenna i den andra. Nyanserna på linern och brynpennan kompletterar varandra och pennan kommer med en ganska bra spets, även om det inte är den tunnaste du kan hitta i skönhetsbutiker. Den är mer lämpad för att definiera ögonbrynslinjerna än för att rita tunna linjer. Nackdelen med denna duo är att både linern och pennan är hälften så stora eftersom höljet måste rymma två produkter. Urban Decays brynpenna är vattenfast och ganska svagt pigmenterad.

4. Tarte Big Ego DIY

BETYG 7/10
Det här är en bra produkt från ett känt och välrenommerat märke: det är inte konstigt att det är en så rekommenderad ögonbrynspenna. Den kännetecknas av sin ovanliga, snedställda fjäderspets. Denna avsmalnande spets används för mjuka drag för att skapa en mer realistisk effekt av riktiga brynhår. Fungerar den? Det råder delade meningar om detta och allt beror på dina preferenser. Tarte Big Ego brynpenna finns i tre nyanser och är vatten-, svett- och kladdsäker. Dess stora fördel som hyllas av många nöjda användare är att den innehåller tea tree-olja och E-vitamin som ger näring åt brynen och återfuktar huden.

5. Stila Cosmetics Stay All DayBrow Color

BETYG 6/10
Stila Cosmetics brynpenna Stay All Day Brow Color har en förfinad och behaglig tunn spets som hjälper dig att skapa tunna linjer. Spetsen skulle dock kunna vara lite längre för att säkerställa en mer exakt och helt klart enklare applicering, men det är fortfarande en riktigt bra brynpenna. Detta är den enda produkten med en formula som är berikad med fuktgivande honung, aloe vera och kamomillextrakt. Formulan är vattenfast och kladdar inte under dagen, och av den anledningen rekommenderas denna brynpenna ganska ivrigt.

6. MAC Shape + Shade Brow Tint Pen

BETYG 5/10
En annan rekommenderad ögonbrynspenna har blivit populär på grund av sin ovanliga karaktär: den ena änden är utrustad med en penna för att fylla i ögonbrynen, medan den andra änden innehåller ett satinbrynspuder. Denna funktion gör att pennan inte bara kan skapa hårliknande streck utan även fylla i dem med pudret. MAC:s brynpenna finns i sju vackra och naturliga nyanser. Har en sådan innovation gjort den till den bästa brynpennan? Det är i alla fall den mest intressanta. Det är bara synd att pudret tar slut ganska snabbt. Som tur är kan du använda pennan mycket längre.

7. Benefit Precisely, My Brow

BETYG 4/10
En mycket intressant och mycket rekommenderad brynpenna, med en särskild mikrofiller. Benefit Cosmetics har skapat en ganska hygglig brynpenna som låter dig bygga upp täckningen, och dess spets skiljer sig från alla andra: det är en tredelad spets som drar 3 linjer på en gång istället för bara en. Du behöver en hel del skicklighet för att fylla i dina bryn med den eftersom ett för hårt tryck mot huden eller ett ögonblick av ouppmärksamhet gör att linjerna smälter samman och bildar en obehaglig tjock linje. Formulan är vattenfast och torkar snabbt, så om något går fel är det svårt att göra några korrigeringar. Benefits brynpenna finns i fyra nyanser.