Om du letar efter en keratin mask är du troligen inte nöjd med ditt hår. En bra mask kan säkerligen hjälpa dig få kontrol på de orediga lockarna. Innan du ger upp och tänker att håret är hopplöst så ska du ge keratin av bästa kvalitet en chans. Ring inte hårfrisören för att be dem klippa bort de supertorra hårstråna. De bästa hårmasken kan faktikst här och nu ge dig samma effekter som från en salongsbehandling. Reparera håret hemma med en av de mest kvalitativa hårmaskerna!

Vad är keratin?

Keratin är vad man kan kalla för ett utomordentligt protein som kan återuppbygga skadat hår. Därför så kallas den för en rekonstruktör för håret och är en mycket värdefull ingrediens i hårvårds produkter. Kännde du till att ditt hår främst består av keratin? Om håret blir svagare så behöver keratin nivåerna återställas.

Karatinets effekt på håret

Keratin av bra kvalitet verkar både inne i håret och på dess yttre lager. Det fixar skador genom att fylla i mellanrummen på hårets kutikulor.

Keratin lenar ut håret, ökar glansen, förseglar kutikulor, skyddar mot skador och förhindrar fuktförlust. Effekten blir inte bara friskt hår som tål skador utan även ett hår som är glansigt och ser fantastiskt ut.

Hur vet man om man håller ett bra keratin i sina händer?

Du känner nog till det vid detta laget: då det gäller reparation av håret så finns det inget bättre sätt att göra det på än med en hårmask. En bra keratin produkt ligger till grunden för all hårvård. Den bör helst innehålla en stor mängs keratin och inte innehålla massa olika ämnen som ger en mindre koncentration av detta nödvändiga protein. Vidare, så behöver en effektiv behandling passande användning: masker som ”utför mirakel” på två minuter är inte tillräckliga. En produkt behöverm inst 15 minuter på sig för att förse håret med näring på djupet. Låt oss gå igenom de bästa keratin hårmaskerna!

Sammanfattning av de 7 Bästa Keratin Hårmaskerna

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Storlek: 300 ml

produkt-webbplats: www.nanoil.se

Effekter: REPARATION, ÅTERUPPLIVANDE, FÖRSTÄRKANDE, KRAFTFULLT FÖRSKÖNANDE EFFEKT

Nanoil keratin masken är en fantastisk produkt som får dkadat hår att se vackert ut igen. Den verkar från allra första användningen och tar tillbaka det som gårr förlorat: glansen, lenheten och tåligheten. En felfri hårfrisyr på 20 minuter? Denna masken får din styling rutin att gå som på räls. Den förskönande effekten är dock inte den enda fördelen. Denna produkten fixar mikro-skador och återuppbygger håret och återställer dess aminosyror. Nanoil Keratin Hair Mask ger jättebra närande effekter och får håret att se fantastiskt ut.

Huvudingredienser: Rätt mängd keratin är henligheten till ett friskt hår. Nanoil innehåller flytande keratin som snabbt och lätt tar sig ner i hårets djupaste lager och håller håret i perfekt skick, förstärker det och fixar skador. Pantenol är ett utmärkt tillskott till keratinet eftersom det får det att verka mer kraftfullt, förbättrar reparationen, ökar återfuktningen och ger elasticitet och otrolig glans.

Recensioner: Många recensenter säger att Nanoil Keratin Hair Mask är den enda anmärkningsvärda keratin behandlingen som kan utföras hemma. Det får håret ett se bättre ut på ett ”nonchalant” sätt som är precis det vi vill ha, särskilt då håret inte ser bra ut. Regelbunden användning låter masken förstärka håret, fixa skadorna inuti det och förebygga vidare skador. Håret blir starkare tack vare keratinet av bästa kvalitet och du ser ut osm om du fått en keratin behandling hos salongen.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Storlek: 200 ml

Effekter: REPARATION, FÖRSTÄRKNING

En krämig mask som innehåller växtbaserat keratin och som verkar väl men med en liten mängd som helt klart kostar för mycket… Phytokeratine Mask är tjock och passar därför perfekt för torrt och skadat hår. Den återfuktar eller smörjer till och med väldigt torrt hår en aning. Ingredienserna ger näring åt hårets djupa lager och förbättrar dess skick. Masken förenklar borstning och styling av håret.

Huvudingredienser: Masken är baserad på keratin som innehåller mycket aminosyror som härmar det naturliga keratinet som finsn i håret. De ger näring åt håret och fyller i porösa mellanrum. Masken innehålelr även närande sapotesmör och baobabolja som lämnar en fet beläggning som skyddar håret, förhindrar fuktförlust och effektivt ser till att håret inte torkar ut. Mycket aminosyror som gör väldigt torrt hår mera tåligt mot skador.

Recensioner: Masken verkar jättebra, särskilt på väldigt skadat hår. Tyvärr så kostar den mycket och räcker inte länge. Den har därför fått blandade åsikter.

3. WELLA SP LUXE OIL KERATIN RESTORE MASK

Storlek: 150 ml

Effekter: SKYDDANDE, NÄRANDE, ÅTERFUKTANDE EFFEKT

Wella Mask återfuktar och ger näring åt svagt hår och gör det starkare och glansigare. Regelbunden applicering får håret att se friskt ut igen, förbättrar dess skick och skyddar mot mekaniska skador.

Huvudingredienser: Masken kombinerar keratin med oljor. Arganoljan ger näring, jojobaoljan balsanserar talgtillverkningen och förbättrar hårets tålighet medans mandeloljan botar väldigt torrt hår. Keratinet förstärker håret, förhindrar skador och frissighet.

Recensioner: Wella SP Mask får positiva recensioner flr dess balsamerande effekt på skadat och torrt hår. Men den kostar för mycket och räcker inte länge, vilket avskräcker många konsumenter. Men den är ändå ett ganska populärt val på grund av de bra ingredeinser som den innehåller.

4. LANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Storlek: 210 ml

Effekter: SKYDD, REPARATION

Denna masken reparerar och stärker håret en aning. Vid regelbunden användning så förbättrar den hårets skick. Om du märker att ditt hår blir svagare så kan Lanza masken vara ett bra alternativ. Så synd att den är dyr och inte räcker länge.

Huvudingredienser: Lanza masken innehåller ett särskilt komplex med aminosyror som säkerställer reparation. Formulan är berikad med extrakt från acaifrukt, abyssinisk olja och kaffeböna extrakt. Alla dessa ingredienser är till för att stimulera reparation, förebygga skador och göra håret friskare.

Recensioner: Masken verkar jättebra men användare säger att den verkar bäst då den används tillsammans med andra Lanza produkter.

5. DUOLIFE KERATIN HAIR COMPLEX

Storlek: 200 ml

Effekter: REPARATION, SKYDD

Detta är inte en budgetvänlig produkt men många som lider av skadat hår väljer den. Duolife masken är utformad för extremt skadat, matt och hängigt hår.

Huvudingredienser: Pantenol, guavalöv extrakt, fräken, nässelblads extrakt, keratin, sheasmör, kokosnötolja, hallon extrakt… Listan ser lovande ut! Duolife masken ger kraftfull näring, återfuktning och skyddar mot skador. Eftersom formulan innehåller många ingredienser så är koncentrationen av keratin rätt låg. Däremot så har den en bra effekt på håret och är ganska populär.

Recensioner: Masken visar sig funka bra på skört och svagt hår. Användarna tycker om de växybaserade ingredienserna men kostnaden får dem att inte köpa produkten igen.

6. OYSTER CUTINOL KERATIN MASK

Storlek: 500 ml

Effekter: FÖRSTÄRKANDE, ÅTERFUKTANDE EFFEKT

Dess stora storlek och bra pris gör Oyster Cutinol masken populär. Den verkar bäst då den använda tillsammans med andra produkter av Oyster och rekommenderas att användas som det tredje steget i en förstärkande behandling för svagt och tunt hår. Eftersom den förebygger statiska hårstrån så är den ett bra val för vintern.

Huvudingredienser: Keratin som förbättrar hårskaftet i kombination med sesamolja, olivolja, och brahmi extrakt. Den Ayuverdiska blandningen av ingredienser för med sig fördelar, återfuktning och skydd åt torrt och skadat hår och lämnar en fet beläggning på dess yta.

Recensioner: Masken har fått blandade åsikter. Många recensenter tycker om den på grund av dess stora storlek och bra pris medans andra tycker den tynger ner tunt hår och inte funkar på alla sorters hår. De med väldigt skadat hår är dock nöjda.

7. L’BIOTICA INTENSIVE REPAIR KERATIN MASK

Storlek: 200 ml

Effekter: ÅTERFUKTANDE EFFEKT, REPARATION

Denna masken är utfomrad för skadat hår som brukar bli tasigt och kluvet. Den verkar även bra på väldigt torrt hår som är styvt och svårt att styla. Det tar lång tid på sig att dyka upp men med tillräckligt mycket tålamod och regelbunden användning så blir håret definitivt friskare och vackrare.

Huvudingredienser: Masken innehåller keratin som tar sig djupt ner i hårets lager där det reparerar skador, samt amarantfrö extrakt som gör håret lenare och mjukare. L’biotica masken är berikad med ceramider som cementerar ihop hårets fibrer.

Recensioner: Denna masken säljer bra. Det låga priset är vad som tilltalar konsumenterna, det är helt klart. Tyvärr så är det låga priset även lika med ganska dålig kvalitet. Om du räknar med att få snabb reparation och den bästa balsamerande behandlingen så bör du nog prova en annan produkt.