I serien Elseve Magical Power of Essential Oils från L’Oreal finns sju produkter som är framtagen för intensive omvårdnad av torrt och vilt hår. Bland Elseves hårvårdsprodukter finns detta krämiga balsam. L’Oreals serie baseras på sex blomsteroljor.

Varför är Elseves krämiga balsam så innovativt?

Det finns inte många tillverkare som anstränger sig och gör ett balsam som har något helt nytt att erbjuda. L’oreal Paris har antagit en riktig utmaning och tagit patent på sex oljiga extrakt från oljor som berikar den nya serien Magical Power of Essential Oils. Det krämiga balsamet fungerar tack vare dessa oljor, nämligen:

  • kamomillolja (intensivt vårdande och perfekt glans),
  • linneolja (djupt återfuktande),
  • solrosolja (vårdar och återställer glansen),
  • olja från lotusblomma (vårdar, skyddar och mjukgör),
  • Tahitisk gardeniaolja (förhindrar torrhet),
  • rosenolja (styrka och flexibilitet).

Vilka fördelar har Magical Power of Essential Oils krämiga balsam?

Balsamet från Evelines senaste serie är främst ett komplement för att återställa håret tillsammans med Magical Power of Essential Oils schampo. Balsam ska vara en stödprodukt till schampo, eftersom båda har en liknande sammansättning för vård av torrt hår. Balsamet är berikat med sex växtoljor, och är den bästa vårdande behandlingen för torrt hår. Att återställa en frisk glans och vitalitet är enkelt med detta krämiga balsam för vilt hår. Balsamet underlättar borstandet, mjukgör och gör testarna mjukare.

För bästa effekt bör du prova en trestegsritual för att vårda mycket torrt hår: använd schampot från Elseve Magical Power of Essential Oils, och använd sedan balsam och elixir från samma serie.