Vattenfasta Nanobrow ögonbrynspomade med en krämig textur ger dig professionella sminkeffekter, utan ansträngning och bokstavligen på ett ögonblick! Upptäck nya möjligheter när du sminkar ögonbrynen: möt den perfekta ögonbrynspomaden som du garanterat kommer att älska!

Krämig, silkeslen och skön: Nanobrows ögonbrynspomade

Nanobrows ögonbrynspomade kommer i en elegant och praktisk burk som låter dig skopa upp precis rätt mängd produkt utan problem. Du kommer att imponeras av den exceptionellt lena, krämiga texturen som är hemligheten bakom den perfekta sminkningen och utmärkta prestandan i Nanobrow Eyebrow Pomade.

Ögonbrynsmakeup med precision har aldrig varit så enkelt! Nu kan du enkelt skapa dina drömögonbryn! Förbättra eller skapa den perfekta konturen på ögonbrynen från scratch, fyll i brynen med färg, rita hårliknande streck för att fylla i luckor, eller gör så att dina glesa ögonbryn ser fylligare ut. Nanobrows ögonbrynspomade ger dig flera möjligheter. Skapa olika utseenden på dina ögonbryn: från subtila, mer vardagliga stilar till kraftiga för festliga kvällar: det är det perfekta tricket för tjocka och definierade ögonbryn, vackert och noggrant ifyllda.

hur använder man ögonbrynspomade

Vilka effekter ger Nanobrow Eyebrow Pomade?

  • ger kraftig eller subtil sminkning, beroende på behov, tillfälle eller preferenser
  • använd för att konturera ögonbrynen
  • rita ut hårliknande streck för att fylla i luckor
  • fyll i ögonbrynen med färg
  • lägg hållbar, vattenfast makeup

Nanobrow Eyebrow Pomade – nyanser. Hur väljer man rätt nyans för sin hy?

Nanobrows pomade finns i tre nyanser:

  • Dark Brown – för kalla och neutrala hudtoner, perfekt för kvinnor med mörkt hår eller mörka ögon.
  • Medium Brown – för mörka blondiner, idealisk för alla hudtoner.
  • Light Brown – för ljusa blondiner och ljusa ögon, platinum, grå och varm hår färg; lämplig för alla hudtoner.

Nanobrow Eyebrow Pomade -vattentät ögonbrynspomada

Finns i färger: 

Hur använder man Nanobrow Pomade?

Makeup med en bra brow pomade är inte alls svårt! Allt du behöver är – så klart – en pomade i en nyans du gillar och en platt, vinklad borsta som du behöver för att applicera den på ögonbrynen. Såhär fyller du i ögonbrynen med Nanobrows pomade, steg för steg:

Steg 1. Skopa upp lite pomade, en mängd som motsvara en ärta, och lägg det ovanpå handen – nu kan du enkelt få upp produkten på borsten och fixa ögonbrynen. Stäng burken så fort som möjligt så att pomaden inte torkar ut utan håller sig färsk länge. Lägg nu lite av Nanobrows pomade på din borste (du hittar både en pomade och en professionell makeup-borste på Nanobrows hemsida: www.nanobrow.se). Använd den smala sidan av borsten för att konturera ögonbrynet och definiera dess form.
Steg 2. Fyll i ögonbrynet med färg gradvis, börja från svansen som bör vara lite mörkare. Lägg på lite mer pomade vid behov, men det är bäst att bygga sminket genom att sakta lägga på pigment från borsten. Inre ögonbrynskant bör vara mer delikat ifylld för en naturlig effekt.
Steg 3. För en vardaglig look – välj en spoolie och borsta ur överflöd av pomade från övre och nedre ögonbrynslinje.