Varje kvinna drömmer om långa och tjocka ögonfransar med en vacker böj. Tyvärr är naturen inte alltid så generös. Så det är inte konstigt att kvinnor måste ta till sig olika knepet för att uppnå det önskade målet. Skönhetsmarknaden är full av klusterfransar för DIY fransförlängning. Men vilka är bäst?

Gör-det-själv applikations klusterfransrankning – hur skapades den?

Rangordningen av lösögonfransar för självapplicering som presenteras nedan skapades baserat på de mest kända produkterna på skönhetsmarknaden. De har fått och fortsätter att få positiva recensioner från kvinnor.

När vi skapade diagrammet tog vi hänsyn till flera faktorer. Dessa inkluderar:

  • kvaliteten på ögonfransarna;
  • lätt/svår applicering;
  • utseende och estetik;
  • hållbarhet.

På grund av detta var det möjligt att utarbeta en komplett och informativ ranking, vilket borde göra det lättare för dig att göra ditt slutgiltiga val.

Alla färdiga ögonfransklustren som presenteras nedan låter dig skapa en naturlig fransstil hemma på relativt kort tid. Tack vare DIY fransförlängningar behöver kvinnor inte längre besöka sina kosmetologer. Nuförtiden kan de göra sina egna fransförlängningar hemma och skapa fantastiska fransstilar på egen hand!

De bästa kluster lösfransarna – toppdiagram

Det finns många val bland lösögonfransar för självapplicering hemma. Det är dock bara ett fåtal av dem som faktiskt förtjänar uppmärksamhet. Tack vare dem blir det mycket lättare att få dina dröm naturliga ögonfransar!

1. Cluster fransar från Nanolash – DIY Lash Extensions

DIY Eyelash Extensions från Nanolash är den obestridda ledaren i världen av gör-det-själv fransförlängningar. Dessa färdiga klusterfransar för applicering hemma kan appliceras på bara 10 minuter som tillverkaren föreslår, och detta bekräftas av recensionerna från många nöjda kvinnor.

Lösögonfransarna för självapplicering från Nanolash är mjuka, lätta och efterliknar naturliga fransar perfekt. En förpackning innehåller 36 klusterfransar i 3 längder: 10, 12 och 14 mm. Det finns 8 stilar att välja mellan.

Det breda urvalet av fransstilar gör att du kan skapa både Russian Volume fransstilar och en diskret look för vardagsbruk.

Effekterna av en enda applicering kan vara i 5 dagar. Dessutom behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av DIY fransförlängningar. Applikationen omfattar 3 enkla steg i bekvämligheten av ditt eget hem.

Det är värt att notera att DIY Lash Extensions också finns som en del av ett komplett fransförlängningssats. Den innehåller alla nödvändiga tillbehör som en bonder, en sealer, speciell pincett och en Nanolash remover.

Utan tvivel är DIY Lash Extensions från Nanolash den obestridda ledaren inom området för gör-det-själv fransförlängningar. Denna produkt har fått en bred krets av anhängare, som kan bekräfta producentens löften. DIY ögonfransförlängnings klustren kan vara:

  • appliceras på bara 10 minuter;
  • köpt som en hel sats, tillsammans med nödvändiga tillbehör;
  • bärs i 5 dagar.

Således verkar dessa klusterfransar vara ett idealiskt alternativ för kvinnor som aldrig har provat att applicera fransförlängning på egen hand hemma.

DIY Eyelash Extensions är en premiumprodukt. Kvinnor berömmer dessa klusterfransar av många anledningar. De uppskattar det faktum att Nanolash fransklustren är extremt lätta och grymhetsfria. Varumärket Nanolash har tagit hand om alla aspekter, inte bara vad gäller fransarnas utseende och hållbarhet utan även den extremt enkla appliceringen av de färdiga klustren. Besök Nanolash webbplatsen för att lära dig mer om deras klusterfransar för hemmaapplicering.

2. KISS Falscara Starter KIT

Denna produkt liknar traditionella remsögonfransar, även om den skiljer sig betydligt från dem. KISS Falscara Starter KIT innefattar små kluster av lösögonfransar som är lätta och tunna. Klustren appliceras under naturliga fransar och skapar inte en falsk effekt.

Som en del av satsen får du en BOND & SEAL produkt för att förbereda fransarna, samt en pincett för att underlätta deras applicering. Applikationen är enkel och bör inte heller ta för lång tid. Ändå beror mycket på om du har någon tidigare erfarenhet inom detta område. Annars måste du öva lite för att applikationen ska uppfylla dina förväntningar.

Värt att notera är att fransarna från KISS Falscara Starter KIT kan bäras kontinuerligt i flera dagar, men det kräver att man använder OVERNIGHTER Long Wear Sealer, som tyvärr saknas i satsen och måste köpas separat. Dessutom gör produktens specifika formula klustren olämpliga för återanvändning när de väl tagits av. Detta är förmodligen en av de största nackdelarna med KISS Falscara Starter KIT. Med Nanolashsatsen ingick allt.

3. Tatti Invisi-Lash Kit

Invisi-Lash Kit från varumärket TATTI är en annan produkt att överväga för DIY fransförlängning hemma. Dessa lösfranskluster finns i 4 längder: 8, 10, 12 och 14 mm, vilket gör att du kan forma och anpassa dem efter dina egna behov. Satsen innehåller också en bonder, en sealer och en applikator för att göra det lättare att applicera din DIY fransar.

Invisi-Lash Kit-fransarna är återanvändbara. Däremot kan klustren deformeras och ändra form om du inte är tillräcklig försiktig med dem.

Appliceringen av de färdiga klustren själva, enligt kvinnors recensioner, är lite svårare än med DIY Lash Extensions, även om övning ger färdighet. Den medföljande applikatorn hjälper till att applicera fransklustren cirka 1 mm från fransraden, men dess konturering lämnar mycket övrigt att önska.

Tack vare de olika storlekarna på fransarna i en sats kan du justera din fransstil efter behag. Invisi-Lash Kit gör det möjligt att skapa både volymgivande fransar, men också skonsamma fransförlängningar för vardagsbruk.

Invisi-Lash Kit ger färdiga att applicera ögonfranskluster som ser anständiga ut, men deras hållbarhet kunde förbättras, vilket avgjorde just denna produkts position i rankingen.

4. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit tillhandahåller lösögonfransar i kluster för självapplicering, och satsen har dykt upp på marknaden ganska nyligen. Användare är dock inte direkt nöjda med de effekter de kan få med dessa kluster. Det har funnits några åsikter som hävdar att de inte fungerar bra med Russian Volume fransar.

Velour-Xtensions Kit fransar finns som set i 3 längder: 10, 12 och 14 mm. Lösfransarna kommer på en tunn remsa, vilket gör att du på ett smart sätt kan dölja fransanslutningens linje. Själva applikationen ska inte ta mer än 10 minuter som utlovat av tillverkaren.

Livslängden för effekterna av en enskild applikation som använder klustren från Velour anges inte uttryckligen. På webbplatsen indikerar tillverkaren att allt beror på individuella anlag och vård. Den hävdar också att Velour-Xtensions Kit-fransarna inte är vattentäta och inte bör blötas i upp till 24 timmar efter applicering. Detta är i sin tur en av de största nackdelarna med satsen.

5. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit är en annan produkt som kan hjälpa dig att uppnå en komplett, naturlig uppsättning av fransar i bekvämligheten av ditt hem. Satsen från Lashify levereras som standard med färdiga kluster samt tillbehör som syftar till att göra applikationen mycket enklare.

Gör-det-själv applikationsfransarna från Lashify är också utformade med känsliga ögon i åtanke, så generellt sett är de dedikerade till alla kvinnor. Appliceringen av dessa lösfransar borde inte heller orsaka några större problem. Du måste dock förbereda dina fransar väl och ha tålamod. Först måste du lägga på ett lager mascara och i jämförelse med klusterfransarna från Nanolash var detta inte nödvändigt.

Lashify Starter Kit ger fransarna exceptionellt flexibilitet och mjukhet. De anpassar sig efter ögonlockets form och efterliknar naturliga fransar. En stor nackdel med denna produkt är dock att både startsatsen och refillen endast innehåller 10 franskluster. Satsen tillåter endast en applicering varje gång. Och du bör veta också att Lashify-satsen förmodligen är den dyraste produkten som finns på marknaden.

Den garanterade hållbarheten för effekterna av en enda applicering är 4-5 dagar. Tillverkaren gör det dock klart att dessa färdigtillverkade franskluster för egen applicering måste skötas ordentligt. Detta är det enda sättet att förlänga deras hållbarhet. Intressant nog kan fransarna från Lashify Starter Kit bäras lite längre om du använder tillverkarens bindningsmetod. Tyvärr ingår inte dessa tillbehör i satsen, vilket gör denna produkt oförtjänt till en högre plats i rankingen.

6. QUEWEL DIY Lash Kit

QUEWEL DIY Lash Kit är den sista produkten i rankingen av gör-det-själv fransförlängningar hemma, som förtjänade sin sista plats. Den låter dig skapa en mängd olika ögonfransstilar – från Russian Volume till skonsamma fransstilar för vardagsbruk. Det är dock inte lika lätt som med klusterfransarna från Nanolash. Du behöver lite erfarenhet av appliceringen av dessa fransar eller helt enkelt öva lite.

Satsen innehåller tillbehör utformade för att göra appliceringen enklare. Ögonfransar kan appliceras både uppifrån och nerifrån. Hela processen bör inte ta mer än 15 minuter, även om allt beror på förberedelsen av naturliga ögonfransar. Återigen är det en längre applikationsstid involverad.

De färdiggjorda QUEWEL DIY Lash Kit-klustren kan bäras i flera dagar. Allt beror dock på rätt vård. Klustren bör kammas, och det rekommenderas att undvika oljebaserad smink.

Användare som bestämde sig för att prova QUEWEL DIY Lash Kit hävdar att de faktiskt uppnådde de önskade resultaten, även om det inte var lätt. Produkten kan även tas bort efter en eller två dagars användning. Satsen kommer med en remover som borde göra detta enklare.

Rankning av de bästa klusterfransarna för DIY-applikation sammanfattning

Varje kvinna drömmer om friska och tjocka fransar med en vacker lock. Nu kan denna dröm äntligen bli verklighet. Tack vare produkterna som listas i rankningen kan kvinnor uppnå önskad effekt på bara några minuter.

Att välja rätt klusterfransar för hemmaapplicering är extremt viktigt. Du bör tänka noga och analysera fördelarna och nackdelarna med de listade produkterna.

Det är också värt att tänka på att vissa kit erbjuder 3 och vissa 4 längder ögonfransar. I det här fallet är det nödvändigt att bestämma vilken typ av styling du vill skapa hemma.

Naturligtvis är det slutliga valet av produkt redan upp till dig. Du vet bäst vilka klusterfransar för hemmaapplicering som kan uppfylla dina förväntningar.