Hårfärgning är den vanligaste behandlingen i alla frisörsalonger. År efter år kommer det nya färgningstekniker som lockar nya kunder. Highlighting Foam Strips förenklar färgbehnadlingar i flera färger och halverar tiden det tar att färga hår!

Hårfärgningsremsorna från maltesiska ColorCuts orsakar uppståndelse världen över. De ger maximal kontroll över färgningsprocessen. Det speciella materialet boostar effekterna av färgprodukterna och levererar exakta och jämna resultat på hela håret.

Polystyrenmaterialet gör färgningen mycket mer komfortabel och snabbare. Skumremsorna kommer i en praktisk behållare, är förklippta och redo att användas. Du behöver inte längre slösa tid på att klippa aluminiumfolie.

De är lämpliga för alla hårfärgningstekniker. Skumremsorna hjälper dig att få till trender som sombre, ombre, highlights, flamboyage och allt annat dina kunder kan drömma om.

Highlighting Foam Strips – ta kontroll över färgningen

Letar du efter färgstrips av hög kvalitet som även funkar på långt hår? ColorCuts är svaret! Stripsen är enkla att ta ur paketet och ligger bekvämt i handen för alla. De drar inte i håret vid avlägsning vilket minimerar risken för mekaniska skador. De gör att luften kan cirkulera fritt mellan lagren vilket skyddar håret mot hetta.

Varje strip behåller en konstant temperatur och ger mer intensiva resultat av hårfärgning. De håller sig svala och ger en komfort som vanligt aluminiumfolie aldrig kunnat erbjuda – foliet skadar och bränner håret.

colorCuts highlight hårinpackning

Ta hand om miljön med ColorCuts!

Dessa unika färgstrips har tillverkats av återvunnet material i harmoni med naturen. De nedbrytningsbara skumremsorna är extremt snälla mot håret och kan tvättas i tvättmaskin upp till tre gånger efter användning.

De erbjuder den ultimata hygienen och är lättanvända – du kommer att älska dem direkt! De behåller toppkvalitet och effektivitet även efter tvättning. Det återanvändningsbara paketet räcker till upp till 800 användningar, så stripsen kan spara dig mycket pengar.

ColorCuts highlighting foam strips

Hög bekvämlighet och lättanvända

ColorCuts strips hjälper dig skapa exceptionella hårfärger i flera lager. Detta tillbehör kan förenkla arbetsgruppens arbete och du kan ta dig an fler kunder varje dag. De otroligt lättanvända och högkvalitativa remsorna gör att det går mycket fortare att färga håret, samt att kunderna njuter av processen mer.

Användarinstruktioner: separera en sektion av håret där du vill lägga färg; lägg en strip så nära hårbotten som möjligt; applicera färgprodukten på håret; vik remsan på mitten och dra försiktigt av toppen; upprepa för alla hårsektioner.

Det är allt! Tvätta Highlighting Foam Strips efter användning och använd igen.

Erbjud maximal komfort till dig och dina kunder genom att reducera färgbehandlingstiden. Garantera högsta möjliga nivå av hygien och estetik vid färgbehandling. Det är busenkelt!

Gå in på den officiella hemsidan – colorcuts.mt