Böjda och tjockare ögonfransar utan att använda några invasiva metoder? Detta är drömmen för de flesta kvinnor. De flesta fransar är dock tunna och svaga av naturen. De kräver antingen flera lager mascara eller lösögonfransar. Det visar sig att med Nanolash Lash Lift Kit kan du utföra lash lift-behandlingen hemma och uppnå spektakulära resultat.

Vad är en franslyftning?

Laminering och lyft av ögonfransar är en av de mer populära behandlingarna som erbjuds av skönhetssalonger nuförtiden. I regel är det en icke-invasiv metod som ger naturligt böjda, glänsande och långa ögonfransar. Ett stort plus för det faktum att effekterna är synliga direkt efter att silikonstavarna har avlägsnats.

Även om ögonfranslyft är en säker metod kan det vara extremt dyrt. Det är därför du bör överväga att skaffa Nanolash Lash Lift Kit. Med det kan du bekvämt utföra lash lift-behandlingen på egen hand hemma.

Nanolash Lash Lift Kit – vad är värt att veta om detta kit för franslaminering hemma?

Nanolash Lash Lift Kit är utformat för franslyftning hemma på egen hand. Satsen innehåller:

  • Lyft Steg 1 – 10 x 0,5 milliliter dospåsar;
  • Lyft Steg 2 – 10 påsar av samma kapacitet;
  • Keratin Booster Steg 3 – liknande kapacitet och antal dospåsar;
  • Lash Lift Glue – 5 milliliter lamineringslim;
  • Silikonstavar – 3 par i olika storlekar från S till L;
  • Övriga tillbehör som behövs för att utföra ett ögonfranslyft.
Nanolash Lash Lift Kit

Med kitet kan du utföra så många som 10 franslamineringar och effekterna av en enda behandling varar i upp till 8 veckor. Detta är en utmärkt lösning för kvinnor vars ögonfransar inte är så lätta att styla, och vars dagliga makeup tar mycket av deras dyrbara tid.

Alla produkter som behövs för att utföra ögonfranslaminering hemma är baserade på närande naturliga ingredienser. Som ett resultat kommer fransarna att vara vackert närda och glansiga.

Hur utför man franslaminering hemma med Nanolash Lift Kit?

Att laminera fransarna hemma med Nanolash Lash Lift Kit är enkelt och går snabbt. Alla enskilda produkter är märkta och anger i vilken ordning de ska appliceras. Det viktigaste är att först rengöra och torka dina ögonfransar noggrant. Sedan är allt du behöver göra:

  • separera underfransarna från överfransarna och fäst dem med hjälp av kuddarna;
  • Välj silikonstavar i lämplig storlek och fäst dem på det övre ögonlocket med det medföljande limmet;
  • borsta genom fransarna och applicera nästa produkt med beteckningen Steg 1, Steg 2 och Steg 3, och låt varje produkt verka i ca 7-10 minuter.
  • Ta sedan försiktigt bort silikonstavarna, torka av fransarna med en bomullsrondell och njut av den fängslande effekten.
Att laminera fransarna hemma med Nanolash Lash Lift Kit

Vilka är effekterna av en franslyftning  hemma?

Med en franslyftsbehandling hemma med Nanolash Lash Lift Kit kan du uppnå tillfredsställande resultat som kommer att hålla under lång tid. Fransarna kommer att se synligt längre, tjockare och effektivt böjda ut. 

Det är värt att notera att innehållet i satsen för att lyfta ögonfransar hemma innehåller olika naturliga ämnen som kokosolja och abessinierolja. De ger försiktigt näring åt fransarna och ökar de erhållna effekterna. Endast fransvård i kombination med laminering gör att du kan uppnå optimala resultat i ditt hem. Nanolash Lash Lift Kit visar sig därför vara den bästa lösningen.

För vem passar franslyftnings- och lamineringskitet?

Nanolash Lash Lift Kit för att lyfta och laminera fransarna är avsett för alla kvinnor som vill imponera med sin förföriska blick varje dag. De som har tunna fransar som inte är särskilt lätta att styla kan också använda det. Att utföra en ögonfranslyftning med kitet från Nanolash tar bara några minuter och effekterna varar i 8 veckor, beroende på fransarnas ursprungliga tillstånd.

Nanolash Lash Lift Kit – detta ögonfranslamineringskit är en komplett produkt och det är helt säkert att använda. Även personer med känsliga ögon kan välja denna icke-invasiva hemmabehandling. Effekterna kommer att bli spektakulära.