Hårvård är en grundläggande aktivitet i alla kvinnors vardag. Det är inte konstigt att marknaden för hårvård och styling ständigt utökas, och varje månad dyker nya produkter upp i butikerna. Här är sex av årets nyheter när det gäller hårvård.

Living Proof Night Cap – nattserum

Hårserumet Living Proof Night Cap är en produkt med starka, föryngrande egenskaper som vårdar och stärker håret medan du sover. Håret kan skadas varje dag, och reparerande behandlingar är både dyra och tidskrävande. Living Proof Night Cap ger skadat hår livlighet, glansighet och mjukhet tack vare de vårdande ingredienserna.

L’biotica Professional Therapy – kosmetisk serie

L’biotica Professional Therapy från serien Volume är kosmetika som vårdar håret, med lösningen LightCoplx och naturligt rosmarinextrakt. Volumes L’biotic-produkter har en dubbel funktion: det gör håret ljusare och ger det mer volym, och har fantastiska egenskaper för de delar av håret som behöver vårdas.

Nivea Repair & Targeted – schampo och balsam

Den nya serien vårdande produkter från Nivea använder den intelligenta tekniken KeraDetact. Kosmetika från Nivea Repair & Targeted stärker och reparerar håret utan att tynga ner det. Produkten består av macademiaolja, eucerit och essens.

Bioelixire Macadamia and Collagen – hårmask

Bioelixire kombinerar de fördelaktiga egenskaperna hos macademiaolja och naturligt kollagen, som tillsammans reparerar även mycket skadat hår. Hårmasken består av extrakt från bambu, som även återfuktar hårslingorna.

Pantene Expert Age Defy – kosmetisk serie

Pantene uppfyller behoven hos personer över 40 år, vars hår blir tunnare och finare. Pantene Expert Age Defy är en blandning ingredienser som förbättrar hårets struktur och eliminerar problem som bristande hår, kluvna toppar, krusigt hår, matt färg, och tunt hår.

Rene Furterer Absolue Keratine – hår mask

Rene Furterer har lanserat en hårmask som enbart baseras på vegetabiliskt keratin. Absolue Keratine är en hårmask för mycket tort, skadat och ansträngt hår som kanske genomgått många behandlingar.